Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Sîngerei Paris.Saint-Germain
Normal Tactiek ssc
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 42
waardeloos Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Bokłaga met de inworp. Martie bereikt de bal nog maar net als eerste. Martie geeft een lange en hoge pass. Ciumsean is nu in balbezit. Ciumsean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Priguza bereikt de bal nog maar net als eerste. Priguza geeft een hoge lob. Zerneri probeert naar een medespeler te passen. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martie met de inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Jedliński met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciumsean rent richting de bal. Ciumsean passt de bal met de wreef. Martie is nu in balbezit. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Ciumsean kopt de bal weg. Sagaci heeft problemen om de bal te vangen. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:1

20e minuut.
Gînceru speelt de bal door. Daar is Nistreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agama onderschept slim de pass. Agama haalt uit met een fantastische trap. Belosiţchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:2

22e minuut.
Gaftan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martie met een snelle inworp. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gaftan kopt de bal weg. Daar is Sagaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:3

26e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Agama rent richting de bal. Agama passt de bal zonder na te denken. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:4

30e minuut.
Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis passt de bal met de wreef. Agama bereikt de bal nog maar net als eerste. Agama schiet op doel. Belosiţchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oliva rent richting de bal. Klungelig pakt Agama de bal. Oliva speelt de bal door. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chelsa met de inworp. Gînceru rent richting de bal. Martie begaat een overtreding. Martie krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Avădănu rent richting de bal. Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński met een sublieme pass. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumsean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:5

41e minuut.
Gînceru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nistreanu de bal. Ciumsean rent richting de bal. Ciumsean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal zonder na te denken. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Sîngerei 83%, Paris.Saint-Germain 17%.
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:6

51e minuut.
Klungelig pakt Chelsa de bal. Martie is nu in balbezit. Martie probeert naar een medespeler te passen. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gaftan geeft de bal voor. Inworp. Martie met een snelle inworp. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Martie bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Agama rent richting de bal. Agama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:7

65e minuut.
Inworp. Bejanu met een snelle inworp. Jedliński geeft een lange en hoge pass. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumsean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:8

72e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal in één keer door. Ciumsean heeft problemen om de bal te vangen. Ciumsean draait met de bal, schiet en ... Belosiţchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:9

75e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Agama rent richting de bal. Agama passt de bal zonder na te denken. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gînceru passt de bal met de wreef. Ciumsean bereikt de bal nog maar net als eerste. Avădănu met een sublieme pass. Agama is nu in balbezit. Agama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Sîngerei 82%, Paris.Saint-Germain 18%.
`Laredonax` Sîngerei - Paris.Saint-Germain 0:9