Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Asena-Textil` Ungheni arsenal,,
Normal Tactiek barajj
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 67
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 64
slecht Schieten briljant
hopeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Piţ probeert naar een medespeler te passen. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:1

5e minuut.
Dzhingozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski geeft de bal voor. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Movilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dzhingozov met de inworp. Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ geeft een hoge lob. Nichifor krijgt zijn hoofd ertegen. Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:2

7e minuut.
Canuda rent richting de bal. Canuda passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:3

10e minuut.
Sokołowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft de bal voor. Nichifor springt en kopt de bal. Movilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:4

12e minuut.
Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski geeft de bal voor. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:5

14e minuut.
Jemioła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panea de bal. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Cucimenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ verovert de bal door een tackle van achteren. Piţ geeft de bal voor. Nichifor controleert de bal met de borst. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Movilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:6

15e minuut.
Gondiu met een sublieme pass. Nederiţă heeft problemen om de bal te vangen. Răducan is nu in balbezit. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:7

17e minuut.
Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Jereghe begaat een overtreding. Răducan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sokołowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Movilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:8

18e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft een lange en hoge pass. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:9

19e minuut.
Cucimenco is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dzhingozov kopt de bal weg. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jereghe. Jereghe krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jemioła kopt de bal weg. Răducan rent richting de bal. Răducan geeft de bal voor. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:10

24e minuut.
Gamargo met een sublieme pass. Jemioła met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:11

26e minuut.
Nichifor passt de bal zonder na te denken. Răducan rent richting de bal. Răducan passt de bal zonder na te denken. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:12

26e minuut.
Răducan speelt de bal door. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor passt de bal in één keer door. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:13

27e minuut.
Nederiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gondiu de bal. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:14

29e minuut.
Jereghe is nu in balbezit. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Movilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:15

29e minuut.
Nederiţă rent richting de bal. Nederiţă speelt de bal door. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan onderschept slim de pass. Răducan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Movilă speelt de bal door. Latu kopt de bal weg. Jereghe rent richting de bal. Nichifor onderschept slim de pass. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Panea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:16

34e minuut.
Panea is nu in balbezit. Panea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzhingozov met de inworp. Piţ geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nichifor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:17

35e minuut.
Sokołowski heeft problemen om de bal te vangen. Sokołowski passt de bal met de wreef. Dzhingozov met een sublieme pass. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Dzhingozov met een snelle inworp. Piţ geeft de bal voor. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:18

39e minuut.
Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor passt de bal in één keer door. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Panea probeert de bal aan de voet te houden. Movilă bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dzhingozov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal. Movilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:19

40e minuut.
Sokołowski met de inworp. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft een hoge lob. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Panea trapt de bal weg van het doel. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor schiet op doel. Movilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Movilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:20

42e minuut.
Nederiţă heeft problemen om de bal te vangen. Răducan onderschept slim de pass. Răducan passt de bal zonder na te denken. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Gamargo kopt de bal weg. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 86%, arsenal,, 14%.
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:21

46e minuut.
Klungelig pakt Jemioła de bal. Jemioła geeft een lange en hoge pass. Jurja heeft problemen om de bal te vangen. Jemioła rent richting de bal. Jemioła geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:22

50e minuut.
Panea rent richting de bal. Răducan onderschept slim de pass. Răducan passt de bal zonder na te denken. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Movilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Sokołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Piţ met een sublieme pass. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor onderschept slim de pass. Nichifor schiet op doel. Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Panea met een harde bal richting middenveld. Sokołowski kopt de bal weg. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:23

55e minuut.
Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov geeft een hoge lob. Nichifor kopt de bal weg. Răducan rent richting de bal. Răducan schiet op doel. Movilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:24

57e minuut.
Inworp. Dzhingozov met de inworp. Sokołowski geeft een lange en hoge pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:25

59e minuut.
Jemioła met een sublieme pass. Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ... Movilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nichifor controleert de bal met de borst. Movilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:26

60e minuut.
Sokołowski speelt de bal door. Klungelig pakt Jemioła de bal. Jemioła met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jemioła zal de hoekschop nemen. Răducan springt en kopt de bal. Movilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:27

62e minuut.
Jurja met een snelle inworp. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal met de wreef. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor schiet op doel. Movilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jemioła zal de hoekschop nemen. Sokołowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:28

64e minuut.
Jemioła passt de bal met de wreef. Piţ rent richting de bal. Piţ passt de bal zonder na te denken. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:29

66e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Nichifor met een sublieme pass. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan draait met de bal, schiet en ... Panea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:30

67e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Jemioła geeft een lange en hoge pass. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:31

68e minuut.
Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucimenco begaat een overtreding. Nichifor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nichifor kan niet meer verder spelen. Muslera komt het veld opgelopen. Gamargo met een snel genomen vrije trap. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:32

69e minuut.
Daar is Muslera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslera passt de bal in één keer door. Piţ geeft een hoge lob. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... Movilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panea geeft een lange en hoge pass. Sokołowski kopt de bal weg. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dzhingozov met een sublieme pass. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan passt de bal met de wreef. Muslera rent richting de bal. Muslera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:33

75e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Klungelig pakt Piţ de bal. Piţ speelt de bal door. Jemioła geeft de bal voor. Muslera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Movilă trapt de bal weg van het doel. Dzhingozov kopt de bal weg. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:34

78e minuut.
Jemioła probeert naar een medespeler te passen. Muslera is nu in balbezit. Muslera probeert naar een medespeler te passen. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jemioła speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslera schiet op doel. Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:35

81e minuut.
Panea geeft de bal voor. Dzhingozov met een sublieme pass. Sokołowski speelt de bal door. Răducan kan de bal niet met de borst controleren. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:36

82e minuut.
Nederiţă met een sublieme pass. Muslera rent richting de bal. Muslera passt de bal zonder na te denken. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răducan rent richting de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Daar is Muslera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurja rent richting de bal. Muslera verovert de bal door een tackle van achteren. Muslera draait met de bal, schiet en ... Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:37

86e minuut.
Muslera passt de bal in één keer door. Piţ rent richting de bal. Piţ speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:38

89e minuut.
Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov geeft een hoge lob. Piţ kopt de bal weg. Muslera heeft problemen om de bal te vangen. Muslera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 86%, arsenal,, 14%.
`Asena-Textil` Ungheni - arsenal,, 0:38