Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Anenii Noi FC Dacia Buiucani
Normal Tactiek like a 3-5-2
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 47.9
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Luncaş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becciu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Marşal de bal. Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante geeft een lange en hoge pass. Ciornii kopt de bal weg. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dağıstanlı rent richting de bal. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. Ciornii probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Dobrovolschi de bal. Becciu is nu in balbezit. Becciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dağıstanlı de bal. Dağıstanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Markiewicz kopt de bal weg. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı geeft een lange en hoge pass. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:2

14e minuut.
Daar is Ciornii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciornii passt de bal met de wreef. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. Bodur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:3

16e minuut.
Ciornii is nu in balbezit. Ciornii geeft een hoge lob. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. Bodur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:4

16e minuut.
Znagovan speelt de bal door. Dobrovolschi heeft problemen om de bal te vangen. Dağıstanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:5

18e minuut.
Ciornii speelt de bal door. Espinel is nu in balbezit. Espinel passt de bal zonder na te denken. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chirinciuc probeert naar een medespeler te passen. Becciu speelt de bal door. Markiewicz met een sublieme pass. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... Bodur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:6

26e minuut.
Markiewicz met een snelle inworp. Becciu geeft een hoge lob. Ciornii kopt de bal weg. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:7

30e minuut.
Espinel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luncaş de bal. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:8

32e minuut.
Boltari passt de bal met de wreef. Espinel is nu in balbezit. Espinel geeft een hoge lob. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Becciu is nu in balbezit. Becciu geeft een lange en hoge pass. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dobrovolschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marşal verovert de bal door een tackle van achteren. Marşal geeft een lange en hoge pass. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Anenii Noi 93%, FC Dacia Buiucani 7%.
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:9

47e minuut.
Markiewicz geeft een lange en hoge pass. Espinel kopt de bal weg. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Antosiac is nu in balbezit. Ciornii onderschept slim de pass. Ciornii geeft een hoge lob. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Markiewicz kopt de bal weg. Chirinciuc rent richting de bal. Becciu onderschept slim de pass. Becciu geeft een hoge lob. Ciornii maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Espinel probeert naar een medespeler te passen. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı geeft een lange en hoge pass. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:10

57e minuut.
Kwiręg is nu in balbezit. Chelan is nu in balbezit. Becciu verovert de bal door een tackle van achteren. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:11

60e minuut.
Ciornii is nu in balbezit. Dağıstanlı rent richting de bal. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Espinel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dağıstanlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Bodur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:12

60e minuut.
Dobrovolschi speelt de bal door. Znagovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Znagovan passt de bal zonder na te denken. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:13

61e minuut.
Znagovan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cecelea komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chirinciuc passt de bal zonder na te denken. Cavalcante met een sublieme pass. Markiewicz speelt de bal door. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciornii is nu in balbezit. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Chelan is nu in balbezit. Markiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Markiewicz geeft een lange en hoge pass. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Marşal onderschept slim de pass. Marşal geeft een lange en hoge pass. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Bodur met een harde bal richting middenveld. Becciu kopt de bal weg. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı geeft de bal voor. Ciornii springt en kopt de bal. Bodur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ciornii rent richting de bal. Cheplat bereikt de bal nog maar net als eerste. Becciu geeft een lange en hoge pass. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ciornii heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:14

74e minuut.
Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Becciu is nu in balbezit. Becciu passt de bal zonder na te denken. Kwiręg speelt de bal door. Becciu geeft een lange en hoge pass. Bodur bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dağıstanlı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:15

78e minuut.
Markiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antosiac de bal. Ciornii probeert naar een medespeler te passen. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:16

79e minuut.
Becciu passt de bal zonder na te denken. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii passt de bal zonder na te denken. Dağıstanlı heeft problemen om de bal te vangen. Dağıstanlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Markiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiewicz passt de bal zonder na te denken. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chelan rent richting de bal. Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiręg passt de bal in één keer door. Ciornii rent richting de bal. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. Bodur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antosiac kopt de bal weg. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı schiet op doel. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel geeft een hoge lob. Dağıstanlı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:17

89e minuut.
Cheplat bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel verovert de bal door een tackle van achteren. Espinel probeert naar een medespeler te passen. Ciornii heeft problemen om de bal te vangen. Ciornii geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Anenii Noi 91%, FC Dacia Buiucani 9%.
`Basvinex` Anenii Noi - FC Dacia Buiucani 0:17