Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni Murlocs United
Normal Tactiek Tripple Pene
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bobeli passt de bal in één keer door. Basterretxea Bitorica speelt de bal door. Artiuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiuşin schiet op doel. Babocichin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Bravakos geeft de bal voor. Bobeli rent richting de bal. Chiriţa is nu in balbezit. Bobeli onderschept slim de pass. Bobeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Krępacz passt de bal met de wreef. Daar is Bobeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobeli passt de bal in één keer door. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Basterretxea Bitorica haalt uit met een fantastische trap. Babocichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:1

8e minuut.
Milenković is nu in balbezit. Bravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravakos speelt de bal door. Bobeli kan de bal niet met de borst controleren. Bobeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:2

9e minuut.
Kabelev geeft de bal voor. Artiuşin kopt de bal weg. Bobeli rent richting de bal. Bobeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:3

11e minuut.
Inworp. Pudeshev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iacub geeft de bal voor. Artiuşin rent richting de bal. Artiuşin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chiriţa heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacub met de inworp. Krępacz rent richting de bal. Krępacz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iacub geeft de bal voor. Bravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravakos probeert naar een medespeler te passen. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Basterretxea Bitorica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:4

17e minuut.
Iacub is nu in balbezit. Iacub probeert naar een medespeler te passen. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Bobeli heeft problemen om de bal te vangen. Bobeli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Babocichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:5

21e minuut.
Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz passt de bal met de wreef. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:6

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bravakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krępacz rent richting de bal. Krępacz geeft een lange en hoge pass. Bobeli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:7

25e minuut.
Inworp. Iacub met een snelle inworp. Krępacz probeert naar een medespeler te passen. Artiuşin is nu in balbezit. Artiuşin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:8

27e minuut.
Iacub rent richting de bal. Iacub passt de bal met de wreef. Artiuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeli rent richting de bal. Bobeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:9

31e minuut.
Bobeli rent richting de bal. Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli draait met de bal, schiet en ... Babocichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:10

32e minuut.
Căciulă heeft problemen om de bal te vangen. Cujbă rent richting de bal. Cujbă met een sublieme pass. Bobeli rent richting de bal. Bobeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:11

35e minuut.
Bravakos heeft problemen om de bal te vangen. Bravakos speelt de bal door. Hămură probeert naar een medespeler te passen. Bobeli rent richting de bal. Bobeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Basterretxea Bitorica heeft problemen om de bal te vangen. Bobeli rent richting de bal. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Basterretxea Bitorica haalt uit met een fantastische trap. Babocichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:12

44e minuut.
Artiuşin is nu in balbezit. Artiuşin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hămură de bal. Bravakos rent richting de bal. Bravakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:13

45e minuut.
Iacub met de inworp. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz passt de bal zonder na te denken. Bobeli rent richting de bal. Bobeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 85%, Murlocs United 15%.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:14

47e minuut.
Mititel geeft een hoge lob. Kabelev rent richting de bal. Kabelev geeft een hoge lob. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bravakos speelt de bal door. Krępacz rent richting de bal. Krępacz passt de bal met de wreef. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Kabelev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Artiuşin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţa met een sublieme pass. Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:15

52e minuut.
Krępacz passt de bal zonder na te denken. Bravakos is nu in balbezit. Bravakos geeft een hoge lob. Bobeli rent richting de bal. Bobeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Artiuşin is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Krępacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krępacz met een sublieme pass. Artiuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Iacub kopt de bal weg. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli speelt de bal door. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bobeli rent richting de bal. Bobeli draait met de bal, schiet en ... Babocichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:16

58e minuut.
Mititel geeft een lange en hoge pass. Milenković kopt de bal weg. Basterretxea Bitorica probeert de bal aan de voet te houden. Bravakos is nu in balbezit. Bravakos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pudeshev verovert de bal door een tackle van achteren. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz passt de bal in één keer door. Bobeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Iacub passt de bal zonder na te denken. Căciulă is nu in balbezit. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Artiuşin rent richting de bal. Artiuşin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:17

63e minuut.
Pudeshev met een sublieme pass. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli passt de bal met de wreef. Artiuşin is nu in balbezit. Artiuşin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chiriţa rent richting de bal. Chiriţa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pudeshev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krępacz geeft een lange en hoge pass. Babocichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobeli rent richting de bal. Bobeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:18

67e minuut.
Krępacz met een sublieme pass. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Basterretxea Bitorica passt de bal zonder na te denken. Bobeli heeft problemen om de bal te vangen. Bobeli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Milenković de bal onder controle te krijgen. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz geeft de bal voor. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Krępacz geeft een hoge lob. Basterretxea Bitorica kopt de bal weg. Bobeli probeert de bal aan de voet te houden. Artiuşin is nu in balbezit. Artiuşin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krępacz zal de hoekschop nemen. Basterretxea Bitorica controleert de bal met de borst. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Krępacz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hămură de bal. Bobeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeli draait met de bal, schiet en ... Babocichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:19

78e minuut.
Friniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeli onderschept slim de pass. Bobeli met een sublieme pass. Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Krępacz is nu in balbezit. Krępacz geeft een hoge lob. Hămură kan de bal niet met de borst controleren. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica geeft de bal voor. Artiuşin kopt de bal weg. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Bobeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica draait met de bal, schiet en ... Mititel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kabelev is nu in balbezit. Kabelev geeft de bal voor. Basterretxea Bitorica speelt de bal door. Bobeli is nu in balbezit. Bobeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 86%, Murlocs United 14%.
`Fabrica De Sticlă` Căuşeni - Murlocs United 0:19