Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Aroma` Anenii Noi BlackWolves
Normal Tactiek imper coach
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 59.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Chilari geeft de bal voor. Robacki geeft een lange en hoge pass. Cojucari kopt de bal weg. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:1

3e minuut.
Šumský geeft een hoge lob. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari passt de bal in één keer door. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:2

4e minuut.
Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi passt de bal in één keer door. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:3

7e minuut.
Jaruc trapt de bal weg van het doel. Luşco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Celpan de bal onder controle te krijgen. Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Cordonschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari speelt de bal door. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:4

10e minuut.
Chilari speelt de bal door. Cojucari rent richting de bal. Cojucari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cordonschi de bal. Cordonschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Cordonschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordonschi passt de bal zonder na te denken. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari geeft een hoge lob. Bîstrîghin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chilari rent richting de bal. Chilari probeert naar een medespeler te passen. Šumský met een sublieme pass. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:5

17e minuut.
Šumský rent richting de bal. Šumský passt de bal met de wreef. Daar is Chilari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilari geeft de bal voor. Cojucari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi passt de bal zonder na te denken. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin draait met de bal, schiet en ... Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:6

22e minuut.
Klungelig pakt Cordonschi de bal. Cojucari is nu in balbezit. Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:7

23e minuut.
Luşco rent richting de bal. Robacki rent richting de bal. Robacki passt de bal zonder na te denken. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tabîrţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macoveiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari speelt de bal door. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari schiet op doel. Cerbadji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cordonschi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:8

35e minuut.
Butchin probeert de bal met de borst te controleren. Bîstrîghin onderschept slim de pass. Celpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin onderschept slim de pass. Bîstrîghin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Šumský met een snelle inworp. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki geeft de bal voor. Cordonschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerbadji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:9

38e minuut.
Šumský is nu in balbezit. Šumský passt de bal in één keer door. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin rent richting de bal. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:10

39e minuut.
Cordonschi is nu in balbezit. Cojucari speelt de bal door. Bîstrîghin heeft problemen om de bal te vangen. Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaruc de bal onder controle te krijgen. Robacki rent richting de bal. Robacki geeft de bal voor. Cojucari rent richting de bal. Cojucari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Anenii Noi 92%, BlackWolves 8%.
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:11

49e minuut.
Šumský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Cordonschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:12

53e minuut.
Šumský haalt uit met een fantastische trap. Staruş kopt de bal weg. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari geeft een lange en hoge pass. Cordonschi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Jaruc geeft een hoge lob. Borbu kopt de bal weg. Cojucari rent richting de bal. Cojucari geeft een lange en hoge pass. Bîstrîghin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cerbadji met een sublieme pass. Inworp. Chilari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Šumský de bal. Šumský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cerbadji trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chilari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šumský geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chilari kopt de bal weg. Klungelig pakt Cojucari de bal. Cojucari passt de bal met de wreef. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cojucari rent richting de bal. Cojucari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:13

61e minuut.
Cordonschi onderschept slim de pass. Cordonschi geeft de bal voor. Cojucari heeft problemen om de bal te vangen. Cojucari schiet op doel. Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:14

63e minuut.
Staruş rent richting de bal. Chilari verovert de bal door een tackle van achteren. Chilari speelt de bal door. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:15

66e minuut.
Bîstrîghin geeft een lange en hoge pass. Cojucari geeft de bal voor. Butchin kan de bal niet met de borst controleren. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:16

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robacki met een snelle inworp. Šumský geeft de bal voor. Cordonschi springt en kopt de bal. Cerbadji probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerbadji speelt de bal door. Robacki is nu in balbezit. Robacki geeft een lange en hoge pass. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Robacki kopt de bal weg. Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin draait met de bal, schiet en ... Cojucari geeft de bal voor. Cordonschi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:17

71e minuut.
Pascal geeft een hoge lob. Cojucari probeert de bal met de borst te controleren. Cojucari passt de bal zonder na te denken. Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:18

75e minuut.
Cordonschi is nu in balbezit. Cojucari rent richting de bal. Cojucari passt de bal in één keer door. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:19

77e minuut.
Butchin rent richting de bal. Šumský verovert de bal door een tackle van achteren. Šumský met een sublieme pass. Cordonschi heeft problemen om de bal te vangen. Cordonschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:20

79e minuut.
Šumský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumský speelt de bal door. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi draait met de bal, schiet en ... Jaruc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerbadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Robacki met een snelle inworp. Šumský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumský geeft een lange en hoge pass. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:21

81e minuut.
Butchin rent richting de bal. Šumský verovert de bal door een tackle van achteren. Šumský probeert naar een medespeler te passen. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi schiet op doel. Cerbadji bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:22

82e minuut.
Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi rent richting de bal. Bîstrîghin rent richting de bal. Bîstrîghin draait met de bal, schiet en ... Jaruc probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Robacki met de inworp. Šumský geeft een lange en hoge pass. Cordonschi krijgt zijn hoofd ertegen. Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:23

85e minuut.
Corotaş passt de bal in één keer door. Cojucari rent richting de bal. Cojucari passt de bal met de wreef. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:24

88e minuut.
Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruş rent richting de bal. Cordonschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cordonschi draait met de bal, schiet en ... Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:25

90e minuut.
Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari geeft een hoge lob. Jaruc is nu in balbezit. Cordonschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cordonschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Anenii Noi 87%, BlackWolves 13%.
`Aroma` Anenii Noi - BlackWolves 0:26