Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Optimistas Sapos Divertidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ruiz passt de bal met de wreef. Castellón is nu in balbezit. Castellón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aguas de bal. Aguas haalt uit met een fantastische trap. Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Sapos Divertidos 0:1

4e minuut.
Biarnés speelt de bal door. Aguas is nu in balbezit. Castellón rent richting de bal. Aguas verovert de bal door een tackle van achteren. Aguas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valdéz kopt de bal weg. Aguas is nu in balbezit. Aguas passt de bal in één keer door. Biarnés bereikt de bal nog maar net als eerste. Biarnés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Baeza met een harde bal richting middenveld. Valdéz is nu in balbezit. Villagra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Villagra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Villagra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Castellón geeft een hoge lob. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galindo. Galindo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Aguas is nu in balbezit. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguas onderschept slim de pass. Aguas draait met de bal, schiet en ... Revollo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Optimistas 48%, Sapos Divertidos 52%.
Escarabajos Optimistas - Sapos Divertidos 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Aguas de bal. Aguas passt de bal met de wreef. Alpízar geeft de bal voor. Biarnés rent richting de bal. Biarnés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Valdéz passt de bal met de wreef. Biarnés is nu in balbezit. Aguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguas draait met de bal, schiet en ... Revollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Biarnés met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguas maakt een afschuwelijke overtreding. Aguas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Optimistas 42%, Sapos Divertidos 58%.
Escarabajos Optimistas - Sapos Divertidos 0:1