Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vampiros Asociados Nevets FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal met de wreef. Zavaleta is nu in balbezit. Zavaleta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zamora speelt de bal door. Zavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaleta passt de bal in één keer door. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - Nevets FC 0:1

21e minuut.
Valdéz neemt de hoekschop. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ulate zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ulate naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Zamora kopt de bal weg. Sirias rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz passt de bal zonder na te denken. Abadía rent richting de bal. Abadía schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aranzábal probeert de bal met de borst te controleren. Giménez rent richting de bal. Met opzet legt Aranzábal zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aranzábal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiros Asociados 48%, Nevets FC 52%.
Vampiros Asociados - Nevets FC 0:1

47e minuut.
Godínez onderschept slim de pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Abadía heeft problemen om de bal te vangen. Abadía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zavaleta met een sublieme pass. Peralta rent richting de bal. Peralta met een sublieme pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel. Cervantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - Nevets FC 0:2

78e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante passt de bal in één keer door. Zeledón is nu in balbezit. Abadía onderschept slim de pass. Abadía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - Nevets FC 1:2

87e minuut.
Perry geeft de bal voor. Zeledón kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Abadía rent richting de bal. Abadía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiros Asociados 44%, Nevets FC 56%.
Vampiros Asociados - Nevets FC 1:2