Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partenope Lions Arañas Rapaces
433zone Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
52 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Harasymiuk de bal. Harasymiuk geeft de bal voor. Orsós rent richting de bal. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Boza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 1:0

2e minuut.
Carlson speelt de bal door. Batres is nu in balbezit. Batres met een sublieme pass. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek schiet op doel. Boza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Yáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 2:0

6e minuut.
Betzold speelt de bal door. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz geeft de bal voor. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz passt de bal met de wreef. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 3:0

10e minuut.
Yáñez geeft een hoge lob. Orsós probeert de bal aan de voet te houden. Betzold kopt de bal weg. Klungelig pakt Leśniarek de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Canda is nu in balbezit. Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ... Boza bokst de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. Klungelig pakt Leśniarek de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 4:0

16e minuut.
Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez passt de bal zonder na te denken. Canda is nu in balbezit. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Boza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsós rent richting de bal. Orsós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 5:0

20e minuut.
Wałkarz geeft een hoge lob. Velez speelt de bal door. Betzold geeft de bal voor. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold rent richting de bal. Betzold passt de bal met de wreef. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 6:0

24e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Orsós rent richting de bal. Tenorio is nu in balbezit. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal met de wreef. Orsós is nu in balbezit. Orsós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański verovert de bal door een tackle van achteren. Cerański met een sublieme pass. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Orsós rent richting de bal. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal met de wreef. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Boza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Orsós draait met de bal, schiet en ... Boza met een sublieme pass. Benavides kopt de bal weg. Orsós probeert de bal met de borst te controleren. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Boza bokst de bal weg.

31e minuut.
Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Cerański is nu in balbezit. Cerański geeft een hoge lob. Daar is Orsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsós schiet op doel. Boza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 7:0

32e minuut.
Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz met een sublieme pass. Orsós is nu in balbezit. Orsós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Fonseca de bal. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Benavides geeft de bal voor. Bellido is nu in balbezit. Met opzet legt Cerański zijn tegenspeler op de grond. Cerański krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wałkarz met een snelle inworp. Leśniarek controleert de bal met de borst. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orsós is nu in balbezit. Orsós draait met de bal, schiet en ... Boza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 8:0

38e minuut.
Betzold is nu in balbezit. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal met de wreef. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 9:0

41e minuut.
Daar is Orsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz met een sublieme pass. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Boza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel. De bal raakt de paal. Tenorio kopt de bal weg. Cerański geeft de bal voor. Boza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Cerański is nu in balbezit. Cerański passt de bal in één keer door. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ... Boza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partenope Lions 15%, Arañas Rapaces 85%.
Partenope Lions - Arañas Rapaces 9:0

47e minuut.
Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Leśniarek rent richting de bal. Orsós is nu in balbezit. Orsós schiet op doel. Boza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 10:0

50e minuut.
Cankurtaran geeft de bal voor. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Orsós rent richting de bal. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek met een sublieme pass. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 11:0

56e minuut.
Doeltrap. Boza trapt de bal weg. Cerański kopt de bal weg. Orsós rent richting de bal. Orsós geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Carlson is nu in balbezit. Saramanho verovert de bal door een tackle van achteren. Betzold met een sublieme pass. Orsós is nu in balbezit. Orsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 12:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finazzi komt het veld opgelopen. Pieńkosz komt het veld opgelopen. Rossen komt het veld opgelopen. Acosta komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wałkarz onderschept slim de pass. Wałkarz passt de bal met de wreef. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Boza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 13:0

68e minuut.
Boza neemt vlug de vrije trap. Leśniarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Canda de bal. Orsós rent richting de bal. Daar is Orsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 14:0

74e minuut.
Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rossen kopt de bal weg. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós passt de bal in één keer door. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Orsós rent richting de bal. Wałkarz is nu in balbezit. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Boza met een harde bal richting middenveld. Bellido kopt de bal weg. Orsós rent richting de bal. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Yáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wałkarz zal de hoekschop nemen. Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Arañas Rapaces 15:0

81e minuut.
Wałkarz geeft de bal voor. Yáñez rent richting de bal. Orsós onderschept slim de pass. Orsós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek geeft een hoge lob. Boza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orsós is nu in balbezit. Orsós haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Daar is Orsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pieńkosz met de inworp. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Orsós rent richting de bal. Orsós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partenope Lions 23%, Arañas Rapaces 77%.
Partenope Lions - Arañas Rapaces 15:0