Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Rabiosos Monos Éticos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rojas trapt de bal weg van het doel. Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Rabiosos - Monos Éticos 1:0

23e minuut.
Sagot is nu in balbezit. Sagot geeft een hoge lob. Cáceres kopt de bal weg. Delcid rent richting de bal. Delcid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cáceres de bal onder controle te krijgen. Vidales rent richting de bal. Vidales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Rabiosos 50%, Monos Éticos 50%.
Caballos Rabiosos - Monos Éticos 1:0

49e minuut.
Osorio speelt de bal door. Pino rent richting de bal. Cáceres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pino roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pino kan niet meer verder spelen. Sandoval komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rendon rent richting de bal. Rendon speelt de bal door. Vidales rent richting de bal. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Arguedas met een snelle inworp. Rendon speelt de bal door. Carazo is nu in balbezit. Vidales onderschept slim de pass. Vidales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata geeft een lange en hoge pass. Arguedas kopt de bal weg. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballos Rabiosos - Monos Éticos 1:1

78e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delcid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delcid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Rabiosos - Monos Éticos 2:1

83e minuut.
Lascarez kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delcid zal de hoekschop nemen. Sagot springt en kopt de bal. Venegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pizarro passt de bal met de wreef. Sandoval rent richting de bal. Vidales is nu in balbezit. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Rabiosos 52%, Monos Éticos 48%.
Caballos Rabiosos - Monos Éticos 2:1