Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Embobados Fox Uruca FC
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 36
poor Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Quesada met de inworp. Pirro rent richting de bal. Pirro speelt de bal door. Argentero is nu in balbezit. Argentero geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentero onderschept slim de pass. Argentero passt de bal zonder na te denken. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 0:1

6e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Minder verovert de bal door een tackle van achteren. Minder passt de bal met de wreef. Walicki rent richting de bal. Walicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 0:2

8e minuut.
Mena passt de bal in één keer door. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka passt de bal zonder na te denken. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Minder is nu in balbezit. Minder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 0:3

15e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Argentero bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentero passt de bal zonder na te denken. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Mena met de inworp. Minder is nu in balbezit. Minder geeft een lange en hoge pass. Walicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een hoge lob. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:3

26e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Argentero met een sublieme pass. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:4

28e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Argentero verovert de bal door een tackle van achteren. Argentero geeft een hoge lob. Walicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:5

29e minuut.
Aragón speelt de bal door. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder passt de bal zonder na te denken. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Espinoza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mena met een snelle inworp. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Argentero verovert de bal door een tackle van achteren. Minder is nu in balbezit. Minder passt de bal met de wreef. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:6

39e minuut.
Hagges rent richting de bal. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder passt de bal zonder na te denken. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Embobados 70%, Fox Uruca FC 30%.
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:6

46e minuut.
Soto is nu in balbezit. Minder onderschept slim de pass. Minder met een sublieme pass. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena geeft een hoge lob. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:7

57e minuut.
Klungelig pakt Aragón de bal. Minder rent richting de bal. Minder passt de bal in één keer door. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:8

63e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. Cañas is nu in balbezit. Walicki verovert de bal door een tackle van achteren. Walicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:9

69e minuut.
Doeltrap. Mendy trapt de bal weg van het doel. Minder met een sublieme pass. Pirro rent richting de bal. Pirro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:10

73e minuut.
Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki speelt de bal door. Pirro rent richting de bal. Pirro draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro speelt de bal door. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel. Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:11

83e minuut.
Pirro met een sublieme pass. Walicki is nu in balbezit. Hagges tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagges krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pirro is nu in balbezit. Pirro geeft de bal voor. Minder rent richting de bal. Minder draait met de bal, schiet en ... Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:12

86e minuut.
Basciano kopt de bal weg. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal in één keer door. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jacamo controleert de bal met de borst. Minder verovert de bal door een tackle van achteren. Minder speelt de bal door. Klungelig pakt Walicki de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Cañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Embobados 69%, Fox Uruca FC 31%.
Escarabajos Embobados - Fox Uruca FC 1:12