Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopardos Divertidos Soto FC
Normal Tactiek Barca Ofensiva
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten excellent
poor Passen weak
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft de bal voor. Portuga rent richting de bal. Portuga schiet op doel. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista probeert naar een medespeler te passen. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tatu is nu in balbezit. Portuga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batista de bal. Portuga rent richting de bal. Portuga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Tatu speelt de bal door. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Tatu speelt de bal door. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga schiet op doel. Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:1

35e minuut.
Tatu met een sublieme pass. Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Kuczera speelt de bal door. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Icardo geeft de bal voor. Fernández kopt de bal weg. Batista geeft de bal voor. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hagges kopt de bal weg. Sequeira rent richting de bal. Portuga onderschept slim de pass. Portuga schiet op doel. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt Batista de bal. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia speelt de bal door. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kuczera passt de bal met de wreef. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Portuga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos Divertidos 68%, Soto FC 32%.
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:2

53e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto begaat een overtreding. Prieto krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Icardo onderschept slim de pass. Icardo passt de bal met de wreef. Hagges heeft problemen om de bal te vangen. Hagges geeft een lange en hoge pass. Kuczera is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuczera neemt de hoekschop. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Portuga rent richting de bal. Portuga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Portuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey begaat een overtreding. Portuga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urrutia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portuga is nu in balbezit. Portuga schiet op doel. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:3

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prinzessin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagges probeert naar een medespeler te passen. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatu speelt de bal door. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera schiet op doel. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:4

76e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal speelt de bal door. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Urrutia speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Portuga rent richting de bal. Portuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:5

86e minuut.
Tatu passt de bal in één keer door. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera passt de bal met de wreef. Portuga rent richting de bal. Portuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:6

86e minuut.
Batista rent richting de bal. Batista passt de bal met de wreef. Vidal rent richting de bal. Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Portuga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos Divertidos 71%, Soto FC 29%.
Leopardos Divertidos - Soto FC 0:6