Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castores Resistentes psicoboys
Normal Tactiek ltl
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Albornoz met de inworp. Méndez is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft de bal voor. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua bokst de bal weg. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:1

4e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Molka rent richting de bal. Méndez maakt een afschuwelijke overtreding. Méndez krijgt een gele kaart. Molka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ejukezi met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas met een sublieme pass. Molka rent richting de bal. Molka draait met de bal, schiet en ... Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:2

6e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Víquez de bal. Méndez rent richting de bal. Molka onderschept slim de pass. Molka haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Négyesi probeert naar een medespeler te passen. Molka is nu in balbezit. Molka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Négyesi probeert naar een medespeler te passen. Molka rent richting de bal. Molka probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:3

20e minuut.
Gartenzwerg geeft een hoge lob. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:4

22e minuut.
Albornoz passt de bal in één keer door. Négyesi is nu in balbezit. Négyesi passt de bal zonder na te denken. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Albornoz is nu in balbezit. Cárdenas is nu in balbezit. Molka rent richting de bal. Molka haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:5

25e minuut.
Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka passt de bal in één keer door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:6

34e minuut.
Ejukezi passt de bal in één keer door. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz passt de bal in één keer door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Víquez rent richting de bal. D`Afflitto onderschept slim de pass. D`Afflitto met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paniagua trapt de bal weg. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Ejukezi onderschept slim de pass. Ejukezi passt de bal zonder na te denken. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:7

41e minuut.
Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Molka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Inworp. Albornoz met de inworp. Cárdenas probeert de bal met de borst te controleren. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castores Resistentes 79%, psicoboys 21%.
Castores Resistentes - psicoboys 0:7

49e minuut.
D`Afflitto is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Molka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bellido de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:8

57e minuut.
Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Négyesi speelt de bal door. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka haalt uit met een fantastische trap. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:9

63e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas met een sublieme pass. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:10

64e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Négyesi rent richting de bal. Négyesi geeft een hoge lob. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz geeft een lange en hoge pass. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:11

69e minuut.
Molka is nu in balbezit. Molka passt de bal zonder na te denken. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz schiet op doel. Varela probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albornoz neemt de hoekschop. Paniagua met een sublieme pass. Albornoz rent richting de bal. Albornoz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:12

71e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Daar is Víquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molka rent richting de bal. Molka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:13

71e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Herrera speelt de bal door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Négyesi is nu in balbezit. Négyesi passt de bal zonder na te denken. Molka rent richting de bal. Molka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:14

73e minuut.
Ejukezi is nu in balbezit. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz geeft de bal voor. Négyesi is nu in balbezit. Négyesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:15

78e minuut.
Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka passt de bal in één keer door. Négyesi is nu in balbezit. Négyesi geeft de bal voor. Molka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert de bal aan de voet te houden. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - psicoboys 0:16

84e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Négyesi geeft een hoge lob. Albornoz kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castores Resistentes 78%, psicoboys 22%.
Castores Resistentes - psicoboys 0:16