Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Éramos Momias F.c
Normal Tactiek Attack 3
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 33.7
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Salinas kan de bal niet met de borst controleren. Corea bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Manquilef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ geeft een hoge lob. Raiciu kopt de bal weg. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Salinas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raiciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salinas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bargdich kopt de bal weg. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Raiciu onderschept slim de pass. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Raiciu is nu in balbezit. Wilson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raiciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arguedas met een snel genomen vrije trap. Manquilef krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Auribault geeft de bal voor. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu probeert naar een medespeler te passen. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Del Bosco met een harde bal richting middenveld. Raiciu kopt de bal weg. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen. Manquilef haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arguedas geeft een lange en hoge pass. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš passt de bal met de wreef. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Suárez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiciu met een snelle inworp. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš geeft de bal voor. Del Bosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson passt de bal zonder na te denken. Raiciu probeert de bal aan de voet te houden. Arguedas rent richting de bal. Arguedas schiet op doel. Del Bosco bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos geeft de bal voor. Bargdich met een sublieme pass. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Aceijas controleert de bal met de borst. Arguedas onderschept slim de pass. Arguedas met een sublieme pass. Raiciu is nu in balbezit. Raiciu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Éramos 73%, Momias F.c 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Éramos - Momias F.c 0:0

47e minuut.
Del Bosco met een harde bal richting middenveld. Arguedas kopt de bal weg. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich geeft de bal voor. Del Bosco bokst de bal weg. Manquilef rent richting de bal. Manquilef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Éramos - Momias F.c 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Manquilef de bal. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas rent richting de bal. Arguedas met een sublieme pass. Manquilef rent richting de bal. Manquilef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Corea de bal. Bargdich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corea. Corea krijgt een gele kaart. Bargdich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arguedas met een snel genomen vrije trap. Manquilef maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Raiciu kopt de bal weg. Arguedas speelt de bal door. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Del Bosco bokst de bal weg. Klungelig pakt Manquilef de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manquilef rent richting de bal. Manquilef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Éramos - Momias F.c 0:2

57e minuut.
Aceijas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manquilef is nu in balbezit. Manquilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Raiciu passt de bal met de wreef. Manquilef is nu in balbezit. Manquilef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zacarías kopt de bal weg. Manquilef is nu in balbezit. Manquilef passt de bal met de wreef. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matoš rent richting de bal. Matoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Shinoda passt de bal met de wreef. Raiciu rent richting de bal. Raiciu passt de bal in één keer door. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Del Bosco met een harde bal richting middenveld. Bargdich kopt de bal weg. Salinas rent richting de bal. Salinas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Raiciu kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Matoš is nu in balbezit. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef haalt uit met een fantastische trap. Del Bosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Éramos - Momias F.c 0:3

86e minuut.
Arguedas is nu in balbezit. Arguedas passt de bal in één keer door. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Matoš rent richting de bal. Matoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Del Bosco trapt de bal weg van het doel. Raiciu kopt de bal weg. Daar is Corea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Éramos 79%, Momias F.c 21%.
UD Éramos - Momias F.c 0:3