Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Absortos Coronado
Normal Tactiek 4 1 1 4 alfa
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Watson is nu in balbezit. Watson speelt de bal door. Sainz is nu in balbezit. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Quintanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quenolle speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:1

5e minuut.
Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:2

9e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Murdock passt de bal zonder na te denken. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla is nu in balbezit. Gómez onderschept slim de pass. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Quenolle passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Quenolle is nu in balbezit. Quenolle passt de bal zonder na te denken. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguello onderschept slim de pass. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:3

20e minuut.
Arguello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:4

21e minuut.
Quintanilla met een sublieme pass. Torrealba rent richting de bal. Torrealba geeft een hoge lob. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Murdock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdock met een sublieme pass. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:5

31e minuut.
Quenolle met een sublieme pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:6

38e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal in één keer door. Arguello rent richting de bal. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:7

43e minuut.
Zurita met een sublieme pass. Quenolle speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Sainz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Murdock neemt de hoekschop. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita schiet op doel. Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Absortos 84%, Coronado 16%.
Águilas Absortos - Coronado 0:8

49e minuut.
Watson rent richting de bal. Quenolle onderschept slim de pass. Quenolle probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:9

53e minuut.
Murdock met een sublieme pass. Zurita rent richting de bal. Zurita probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita onderschept slim de pass. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:10

61e minuut.
Quenolle passt de bal zonder na te denken. Alvarado met een sublieme pass. Murdock met een sublieme pass. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:11

64e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Quenolle speelt de bal door. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:12

66e minuut.
Daar is Mairena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mairena geeft de bal voor. Arguello probeert de bal aan de voet te houden. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Falcón rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Quintanilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alvarado kan niet meer verder spelen. Núñez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz is nu in balbezit. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:13

71e minuut.
Barboza geeft een hoge lob. Inworp. Quenolle met de inworp. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barboza de bal. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:14

75e minuut.
Villafuente speelt de bal door. Zurita is nu in balbezit. Zurita passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Barboza trapt de bal weg. Núñez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:15

80e minuut.
Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Alvarado met een harde bal richting middenveld. Zapata kopt de bal weg. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zapata met de inworp. Núñez met een sublieme pass. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:16

86e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock is nu in balbezit. Murdock geeft de bal voor. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:17

89e minuut.
Núñez speelt de bal door. Quenolle probeert naar een medespeler te passen. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Coronado 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Absortos 83%, Coronado 17%.
Águilas Absortos - Coronado 0:18