Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Resistentes Paraíso FC
Normal Tactiek Tactica 4-4-2
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 43
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Botero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybar speelt de bal door. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Babayalı de bal. Babayalı geeft een lange en hoge pass. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Huras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. De Lemos trapt de bal weg van het doel. González kopt de bal weg. Huras heeft problemen om de bal te vangen. Huras haalt uit met een fantastische trap. De Lemos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Campos trapt de bal weg. González rent richting de bal. Botero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Botero krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rybar kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardoso de bal. Rybar is nu in balbezit. Rybar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arguedas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas passt de bal in één keer door. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:1

15e minuut.
González met de inworp. Čečenikovas rent richting de bal. Čečenikovas passt de bal zonder na te denken. Huras is nu in balbezit. Huras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Botero speelt de bal door. Chouy speelt de bal door. González probeert naar een medespeler te passen. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras draait met de bal, schiet en ... De Lemos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev passt de bal in één keer door. Rybar rent richting de bal. Rybar haalt uit met een fantastische trap. De Lemos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:2

24e minuut.
Huras rent richting de bal. Huras passt de bal in één keer door. Reynolds rent richting de bal. Rybar onderschept slim de pass. Rybar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yolçuyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouy probeert naar een medespeler te passen. Rybar is nu in balbezit. Rybar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:3

30e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Inworp. González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čečenikovas rent richting de bal. Čečenikovas geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Chouy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rybar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. González kopt de bal weg. Daar is Rybar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:4

34e minuut.
Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev passt de bal met de wreef. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:5

38e minuut.
Huras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar onderschept slim de pass. Rybar draait met de bal, schiet en ... De Lemos bokst de bal weg.

40e minuut.
González rent richting de bal. González geeft de bal voor. Daar is Rybar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybar schiet op doel. De Lemos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:6

41e minuut.
Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev passt de bal met de wreef. González probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas is nu in balbezit. Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Rybar is nu in balbezit. Rybar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:7

45e minuut.
Chouy is nu in balbezit. Chouy probeert naar een medespeler te passen. Yolçuyev speelt de bal door. Rybar is nu in balbezit. Rybar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Resistentes 88%, Paraíso FC 12%.
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:7

52e minuut.
Daar is Čečenikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečenikovas probeert naar een medespeler te passen. Rybar is nu in balbezit. Rybar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Reynolds de bal. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev passt de bal met de wreef. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybar is nu in balbezit. Rybar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:8

58e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Chouy is nu in balbezit. Chouy speelt de bal door. Klungelig pakt González de bal. González schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Arguedas is nu in balbezit. Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev met een sublieme pass. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas speelt de bal door. Huras heeft problemen om de bal te vangen. Huras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yolçuyev met een sublieme pass. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas met een sublieme pass. Daar is Rybar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Campos trapt de bal weg van het doel. Yolçuyev kopt de bal weg. Huras is nu in balbezit. Huras schiet op doel. Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Yolçuyev probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Rybar is nu in balbezit. Rybar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:9

73e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Babayalı onderschept slim de pass. Babayalı geeft een hoge lob. Huras rent richting de bal. Huras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yolçuyev geeft een hoge lob. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:10

81e minuut.
Daar is Arguedas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouy rent richting de bal. Chouy passt de bal met de wreef. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Klungelig pakt Arguedas de bal. Yolçuyev probeert naar een medespeler te passen. Rybar is nu in balbezit. Rybar draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Botero de bal onder controle te krijgen. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas geeft de bal voor. Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:11

87e minuut.
Chouy speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras begaat een overtreding. Huras krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chouy met een sublieme pass. González heeft problemen om de bal te vangen. González passt de bal zonder na te denken. Rybar is nu in balbezit. Rybar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Resistentes 82%, Paraíso FC 18%.
Ranas Resistentes - Paraíso FC 0:11