Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Éticos Limonense
Normal Tactiek Futbol moderno 2
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 55.1
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński onderschept slim de pass. Miauczyński passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:1

9e minuut.
Inworp. Amborsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Leśniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guerrero trapt de bal weg. Fanara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanara passt de bal zonder na te denken. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski schiet op doel. De bal raakt de paal. Guerrero probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Cervantes de bal. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:2

11e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski rent richting de bal. Fanara is nu in balbezit. Fanara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Miauczyński controleert de bal met de borst. Cervantes rent richting de bal. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:3

18e minuut.
Leśniewski geeft de bal voor. Contreras speelt de bal door. Terneux met een sublieme pass. Fanara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanara geeft een lange en hoge pass. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:4

23e minuut.
Contreras rent richting de bal. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński passt de bal in één keer door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński passt de bal zonder na te denken. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:5

25e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Escalante de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Fanara de bal. Fanara passt de bal in één keer door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Guerrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:6

38e minuut.
Terneux kopt de bal weg. Contreras controleert de bal met de borst. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Turró probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:7

41e minuut.
Doeltrap. Guerrero trapt de bal weg van het doel. Francis kopt de bal weg. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:8

42e minuut.
Amborsi is nu in balbezit. Amborsi passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Leśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Éticos 90%, Limonense 10%.
Ranas Éticos - Limonense 0:8

47e minuut.
Terneux probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:9

48e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Guerrero met een harde bal richting middenveld. Terneux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Terneux de bal. Terneux passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Miauczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:10

59e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Terneux met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. Turró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanara neemt de hoekschop. Miauczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Turró geeft een lange en hoge pass. Herrero rent richting de bal. Amborsi verovert de bal door een tackle van achteren. Amborsi geeft een hoge lob. Leśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Ócsai kopt de bal weg. Maxwell probeert de bal met de borst te controleren. Fanara is nu in balbezit. Fanara geeft een hoge lob. Miauczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leśniewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:11

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guerrero niet meer kan verder spelen. Barroso komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Terneux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bogoescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maxwell de bal onder controle te krijgen. Terneux met een sublieme pass. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miauczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:12

71e minuut.
Terneux probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Terneux geeft de bal voor. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:13

72e minuut.
Bogoescu geeft een hoge lob. Leśniewski kopt de bal weg. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński schiet op doel. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miauczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barroso met een harde bal richting middenveld. Terneux kopt de bal weg. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terneux de bal. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:14

76e minuut.
Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:15

78e minuut.
Miauczyński schiet op doel. Barroso speelt de bal door. Ócsai kopt de bal weg. Daar is Miauczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Miauczyński geeft de bal voor. Daar is Terneux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:16

84e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Ócsai kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilson de bal. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Limonense 0:17

88e minuut.
Fanara geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Éticos 89%, Limonense 11%.
Ranas Éticos - Limonense 0:17