Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montlake Jake La banda f.c
Normal Tactiek gallardo
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Areco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez speelt de bal door. Klungelig pakt Bo de bal. Bo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - La banda f.c 1:0

11e minuut.
Guggiari is nu in balbezit. Guggiari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ondrůšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Hauwere geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khalef met de inworp. Volot`ok is nu in balbezit. Volot`ok geeft een lange en hoge pass. De Hauwere springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ondrůšek met een snelle inworp. Barrenta heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena is nu in balbezit. Barrenta verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Matallana onderschept slim de pass. Khalef bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef passt de bal met de wreef. Daar is De Hauwere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Hauwere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montlake Jake 62%, La banda f.c 38%.
Montlake Jake - La banda f.c 1:0

46e minuut.
Amo komt het veld opgelopen. Høiseth komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Guggiari heeft problemen om de bal te vangen. Amo speelt de bal door. Høiseth rent richting de bal. Høiseth schiet op doel. Areco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Amo is nu in balbezit. Amo haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Guggiari de bal. Høiseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montlake Jake - La banda f.c 1:1

56e minuut.
Barrenta kan de bal niet met de borst controleren. Ondrůšek met een sublieme pass. Amo rent richting de bal. Amo geeft de bal voor. Areco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - La banda f.c 1:2

65e minuut.
Barrenta rent richting de bal. Barrenta passt de bal in één keer door. Amo rent richting de bal. Amo draait met de bal, schiet en ... Areco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Areco trapt de bal weg. Khalef kopt de bal weg. Høiseth is nu in balbezit. Høiseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - La banda f.c 1:3

74e minuut.
Areco geeft een lange en hoge pass. Høiseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggiari speelt de bal door. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Amo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nishtun komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Høiseth rent richting de bal. Høiseth draait met de bal, schiet en ... Guggiari kopt de bal weg. Barrenta rent richting de bal. Barrenta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - La banda f.c 1:4

87e minuut.
Areco is nu in balbezit. Areco geeft de bal voor. Orrego probeert de bal aan de voet te houden. Høiseth rent richting de bal. Høiseth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montlake Jake 78%, La banda f.c 22%.
Montlake Jake - La banda f.c 1:4