Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cadiz Fc AC LaFarsa
Normal Tactiek AngelesENtnga
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Kuster begaat een overtreding. Escobar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badstuber met een snel genomen vrije trap. Escobar kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
Arrua trapt de bal weg van het doel. Voliotis kopt de bal weg. Daar is Hoàng Sĩ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:1

2e minuut.
Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar onderschept slim de pass. Mora rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Argüello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:2

7e minuut.
Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:3

8e minuut.
Daar is Mertiňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Laere is nu in balbezit. van Laere passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:4

9e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák verovert de bal door een tackle van achteren. Mertiňák speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:5

14e minuut.
Hühneraug geeft de bal voor. Delorenzi probeert de bal met de borst te controleren. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. Delorenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. Mora probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Laere zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Escobar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:6

16e minuut.
Voliotis passt de bal met de wreef. Delorenzi rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar draait met de bal, schiet en ... Argüello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:7

21e minuut.
Mertiňák verovert de bal door een tackle van achteren. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoàng Sĩ de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:8

23e minuut.
Hühneraug verovert de bal door een tackle van achteren. Hühneraug passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:9

24e minuut.
Chavez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Laere de bal. van Laere passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi geeft een hoge lob. Cuevas kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ schiet op doel. Argüello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:10

30e minuut.
Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster probeert naar een medespeler te passen. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ... Argüello bokst de bal weg.

34e minuut.
Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Hoàng Sĩ kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:11

36e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug onderschept slim de pass. Hühneraug passt de bal zonder na te denken. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:12

40e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Mertiňák onderschept slim de pass. Mertiňák met een sublieme pass. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cadiz Fc 82%, AC LaFarsa 18%.
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:12

46e minuut.
Piesik komt het veld opgelopen. Beljo komt het veld opgelopen. Alonso komt het veld opgelopen. Rybiałek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Aldermand onderschept slim de pass. Aldermand probeert naar een medespeler te passen. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rybiałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Argüello bokst de bal weg. Arrua is nu in balbezit. Arrua geeft een lange en hoge pass. Ferreira kopt de bal weg. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:13

55e minuut.
Kuster controleert de bal met de borst. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster begaat een overtreding. Alonso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alonso kan niet meer verder spelen. Pácal komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gabso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia draait met de bal, schiet en ... Filipputti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipputti met een sublieme pass. Rybiałek rent richting de bal. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek onderschept slim de pass. Rybiałek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:14

60e minuut.
Piesik met een sublieme pass. Gabso geeft een hoge lob. Rybiałek kopt de bal weg. Beljo is nu in balbezit. Beljo schiet op doel. Argüello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Piesik kopt de bal weg. Piesik is nu in balbezit. Piesik geeft een lange en hoge pass. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:15

68e minuut.
Casaccia passt de bal zonder na te denken. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljo verovert de bal door een tackle van achteren. Beljo draait met de bal, schiet en ... Argüello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kuster passt de bal zonder na te denken. Rybiałek rent richting de bal. Beljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Inworp. Piesik met een snelle inworp. Hühneraug met een sublieme pass. Beljo rent richting de bal. Beljo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beljo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beljo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arrua de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Sĩ neemt de hoekschop. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. Argüello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cadiz Fc 76%, AC LaFarsa 24%.
Cadiz Fc - AC LaFarsa 0:15