Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Nux CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Krauch rent richting de bal. Krauch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia - Nux CF 1:0

14e minuut.
Krauch geeft een lange en hoge pass. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarolas is nu in balbezit. Pallarolas schiet op doel. Valiente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo begaat een overtreding. Doldán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doldán kan niet meer verder spelen. Molinas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán met een sublieme pass. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrera met de inworp. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch draait met de bal, schiet en ... Galarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Da Silva speelt de bal door. Krauch rent richting de bal. Krauch passt de bal zonder na te denken. Pallarolas is nu in balbezit. Pallarolas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia - Nux CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia 36%, Nux CF 64%.
Olimpia - Nux CF 2:0

46e minuut.
Valiente geeft een hoge lob. Morán kopt de bal weg. Daar is Zaracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Krauch is nu in balbezit. Pineda rent richting de bal. Pineda speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zaracho onderschept slim de pass. Zaracho passt de bal in één keer door. Ledesma speelt de bal door. Pallarolas rent richting de bal. Pallarolas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma begaat een overtreding. Da Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Da Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macchi heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Ovelar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Oviedo rent richting de bal. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Zaracho passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Pallarolas is nu in balbezit. Pallarolas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia - Nux CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia 37%, Nux CF 63%.
Olimpia - Nux CF 2:1