Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiners Rerigueri FC
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 25.3
average Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Napout geeft de bal voor. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga draait met de bal, schiet en ... Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Raschle trapt de bal weg van het doel. Araujo kopt de bal weg. Daar is Ardisonne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Rerigueri FC 1:0

8e minuut.
Echeverria rent richting de bal. Pistilli rent richting de bal. Pistilli probeert naar een medespeler te passen. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guiners - Rerigueri FC 1:1

9e minuut.
Klungelig pakt Zarza de bal. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga passt de bal in één keer door. Napout rent richting de bal. Napout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Araujo speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Bobadilla is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gorostiaga passt de bal met de wreef. Dávalos is nu in balbezit. Pistilli maakt een afschuwelijke overtreding. Pistilli krijgt een gele kaart. Dávalos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Molinas de bal. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Molinas probeert naar een medespeler te passen. Ardisonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto begaat een overtreding. Soto krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lefebvre speelt de bal door. Wasmosy geeft een hoge lob. Echeverria is nu in balbezit. Gorostiaga onderschept slim de pass. Gorostiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Ardisonne is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel. Paredes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Rerigueri FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 58%, Rerigueri FC 42%.
Guiners - Rerigueri FC 2:1

60e minuut.
Espinola met de inworp. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy passt de bal met de wreef. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy met een sublieme pass. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Zarza de bal. Zarza geeft de bal voor. Klungelig pakt Ardisonne de bal. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 63%, Rerigueri FC 37%.
Guiners - Rerigueri FC 2:1