Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackLions Bosterman FC
Normal Tactiek DDR16
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Lovera rent richting de bal. Genet onderschept slim de pass. Genet passt de bal met de wreef. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. Giménez bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özdemir zal de hoekschop nemen. Czabaj springt en kopt de bal. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Czabaj is nu in balbezit. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:2

13e minuut.
Özdemir passt de bal in één keer door. Arnaldsson is nu in balbezit. Arnaldsson passt de bal met de wreef. Genet is nu in balbezit. Genet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle met een sublieme pass. Genet rent richting de bal. Genet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:3

17e minuut.
Acosta rent richting de bal. Czabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Czabaj speelt de bal door. Genet is nu in balbezit. Genet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:4

20e minuut.
Altieri is nu in balbezit. Äckerle onderschept slim de pass. Äckerle speelt de bal door. Klungelig pakt Czabaj de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Äckerle speelt de bal door. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet passt de bal zonder na te denken. Czabaj rent richting de bal. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:5

38e minuut.
Heyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavala komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Lovera onderschept slim de pass. Özdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Özdemir passt de bal in één keer door. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:6

40e minuut.
Lovera is nu in balbezit. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet passt de bal in één keer door. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. Giménez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:7

43e minuut.
Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldsson onderschept slim de pass. Genet is nu in balbezit. Genet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackLions 70%, Bosterman FC 30%.
BlackLions - Bosterman FC 0:7

53e minuut.
Lovera rent richting de bal. Arnaldsson is nu in balbezit. Arnaldsson passt de bal zonder na te denken. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:8

55e minuut.
Özdemir speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj onderschept slim de pass. Czabaj schiet op doel. Giménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:9

68e minuut.
García Llamas passt de bal zonder na te denken. Genet rent richting de bal. Czabaj rent richting de bal. Daar is Genet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:10

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garavito komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Arnaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldsson passt de bal in één keer door. Czabaj rent richting de bal. Czabaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Balmelli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Toyotoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyotoshi passt de bal met de wreef. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:11

79e minuut.
Äckerle met een sublieme pass. Özdemir is nu in balbezit. Garavito is nu in balbezit. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giménez trapt de bal weg. Äckerle kopt de bal weg. Garavito is nu in balbezit. Garavito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Äckerle met een sublieme pass. Czabaj rent richting de bal. Garavito is nu in balbezit. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:12

82e minuut.
Daar is Azucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czabaj onderschept slim de pass. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Bosterman FC 0:13

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giménez trapt de bal weg van het doel. Özdemir kopt de bal weg. Czabaj rent richting de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. Giménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Arnaldsson speelt de bal door. Özdemir rent richting de bal. Özdemir passt de bal in één keer door. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackLions 77%, Bosterman FC 23%.
BlackLions - Bosterman FC 0:13