Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Guaraní
  • Stadion: KICHO Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2716
KICHO liver pul
Normal Tactiek asd
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 36.1
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Daar is Yaluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornemissza rent richting de bal. Yaluk begaat een overtreding. Yaluk krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Laino is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. de Gucht probeert naar een medespeler te passen. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Echeverria rent richting de bal. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza probeert naar een medespeler te passen. Autieri rent richting de bal. Autieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Atzrodt met een snelle inworp. Bornemissza geeft de bal voor. Cazal rent richting de bal. Cibils verovert de bal door een tackle van achteren. Cibils probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:1

25e minuut.
Cibils met een snelle inworp. Algarra geeft een hoge lob. Daar is Laino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Gucht is nu in balbezit. de Gucht haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
de Gucht is nu in balbezit. de Gucht probeert naar een medespeler te passen. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:2

30e minuut.
Autieri is nu in balbezit. Báez is nu in balbezit. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:3

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cibils zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Algarra rent richting de bal. Algarra passt de bal in één keer door. Bornemissza speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Autieri rent richting de bal. Autieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:4

40e minuut.
de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht probeert naar een medespeler te passen. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri draait met de bal, schiet en ... Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KICHO 72%, liver pul 28%.
KICHO - liver pul 0:5

46e minuut.
Cornilescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Urbanek kopt de bal weg. de Gucht probeert de bal aan de voet te houden. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:6

49e minuut.
Autieri is nu in balbezit. Echeverria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Autieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Gucht zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:7

53e minuut.
Barreto passt de bal in één keer door. Daar is de Gucht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Gucht passt de bal zonder na te denken. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Corrêa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Corrêa met de inworp. Bornemissza met een sublieme pass. Daar is de Gucht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autieri rent richting de bal. Autieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza passt de bal zonder na te denken. Autieri rent richting de bal. Autieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobieniecki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Corrêa kopt de bal weg. de Gucht is nu in balbezit. de Gucht passt de bal zonder na te denken. Autieri rent richting de bal. Autieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Aleksander verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksander probeert naar een medespeler te passen. de Gucht rent richting de bal. de Gucht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:8

67e minuut.
Argüello komt het veld opgelopen. Sapena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yaluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autieri rent richting de bal. Autieri schiet op doel. Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:9

68e minuut.
Yaluk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sapena de bal. Autieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Autieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - liver pul 0:10

73e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Autieri de bal. Cibils bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibils speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rojas trapt de bal weg. Bornemissza kopt de bal weg. Autieri rent richting de bal. Autieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Báez speelt de bal door. Bornemissza heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echeverria. Echeverria krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KICHO 71%, liver pul 29%.
KICHO - liver pul 0:10