Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MatiasLionel Deportivo Serenidad
Normal Tactiek BloqueO
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.7
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


20e minuut.
Lezcano onderschept slim de pass. Lezcano passt de bal zonder na te denken. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil schiet op doel. Canese bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lezcano neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Diarte passt de bal met de wreef. Inworp. Ivanovič met de inworp. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:1

35e minuut.
Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos onderschept slim de pass. Daar is Riberos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riberos draait met de bal, schiet en ... Canese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:2

39e minuut.
Deijl passt de bal zonder na te denken. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Araujo zijn tegenspeler op de grond. Araujo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatiasLionel 69%, Deportivo Serenidad 31%.
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:2

46e minuut.
Öykün komt het veld opgelopen. Souliopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Komasiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lezcano passt de bal met de wreef. Busuttil rent richting de bal. Diarte is nu in balbezit. Busuttil onderschept slim de pass. Busuttil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:3

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rey komt het veld opgelopen. Dolguetta komt het veld opgelopen. De Marchi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Guillén probeert naar een medespeler te passen. Butterworth speelt de bal door. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos is nu in balbezit. Riberos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Riberos is nu in balbezit. Roux rent richting de bal. Busuttil verovert de bal door een tackle van achteren. Busuttil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:4

74e minuut.
Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Achinelli is nu in balbezit. Riberos rent richting de bal. Riberos haalt uit met een fantastische trap. Canese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Hughes geeft de bal voor. Busuttil controleert de bal met de borst. Busuttil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:5

84e minuut.
De Marchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hughes. Hughes krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Roux met een sublieme pass. Daar is Dolguetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Hughes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatiasLionel 73%, Deportivo Serenidad 27%.
MatiasLionel - Deportivo Serenidad 0:5