Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiquito Ola Poke
Normal Tactiek Cebolla Crocante
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Domínguez Sanguino onderschept slim de pass. Domínguez Sanguino speelt de bal door. Pizarro speelt de bal door. Negreiros rent richting de bal. Negreiros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lê Đức is nu in balbezit. Domínguez Sanguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lê Đức rent richting de bal. Lê Đức haalt uit met een fantastische trap. Yaluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Ola Poke 0:1

9e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Klungelig pakt Domínguez Sanguino de bal. Domínguez Sanguino probeert naar een medespeler te passen. Negreiros rent richting de bal. Negreiros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Ola Poke 0:2

13e minuut.
Domínguez Sanguino verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez Sanguino passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão rent richting de bal. Plutão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Domínguez Sanguino neemt de hoekschop. Pizarro kopt de bal weg. Daar is Plutão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Ola Poke 0:3

22e minuut.
Kouffati passt de bal met de wreef. Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Guerrero met een sublieme pass. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Wydrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama is nu in balbezit. Met opzet legt Wydrzyński zijn tegenspeler op de grond. Aldama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aldama kan niet meer verder spelen. Insaurralde komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Górnikowski probeert de bal met de borst te controleren. Górnikowski speelt de bal door. Plutão is nu in balbezit. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Yaluk met een harde bal richting middenveld. Pizarro kopt de bal weg. Negreiros probeert de bal met de borst te controleren. Plutão is nu in balbezit. Plutão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Ola Poke 0:4

44e minuut.
Cibils is nu in balbezit. Plutão onderschept slim de pass. Plutão passt de bal in één keer door. Lê Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Lê Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiquito 80%, Ola Poke 20%.
chiquito - Ola Poke 0:4

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Neuendorf de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fadlala stond buitenspel. Domínguez Sanguino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Negreiros rent richting de bal. Negreiros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Campos Cervera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Ola Poke 0:5

50e minuut.
Negreiros is nu in balbezit. Negreiros passt de bal in één keer door. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Ola Poke 0:6

54e minuut.
Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Górnikowski heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski geeft een hoge lob. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor. Campos Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Soto speelt de bal door. Leiva is nu in balbezit. Górnikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Górnikowski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Górnikowski met een sublieme pass. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros passt de bal zonder na te denken. Plutão is nu in balbezit. Plutão schiet op doel. Yaluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Guerrero speelt de bal door. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cibils is nu in balbezit. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro passt de bal met de wreef. Plutão rent richting de bal. Plutão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiquito 70%, Ola Poke 30%.
chiquito - Ola Poke 0:6