Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool united fc Questo e Boca
Normal Tactiek ESTAS CAGADO!
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 39.6
weak Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś speelt de bal door. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru draait met de bal, schiet en ... Gayoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Mena rent richting de bal. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Ente is nu in balbezit. Ente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Virtejaru de bal. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruś krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Krivokapić speelt de bal door. Bonafau is nu in balbezit. Bonafau passt de bal in één keer door. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Gayoso trapt de bal weg van het doel. Günsel kopt de bal weg. Ente is nu in balbezit. Ente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:1

14e minuut.
Pruś speelt de bal door. Ente is nu in balbezit. Ente passt de bal met de wreef. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gershon probeert naar een medespeler te passen. Ente rent richting de bal. Virtejaru is nu in balbezit. Ente rent richting de bal. Ente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonafau rent richting de bal. Bonafau passt de bal in één keer door. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente haalt uit met een fantastische trap. Gayoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ente maakt een snoekduik en kopt de bal. Berges heeft problemen om de bal te vangen. Pruś is nu in balbezit. Pruś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:2

24e minuut.
Virtejaru rent richting de bal. Pruś is nu in balbezit. Pruś speelt de bal door. Ente is nu in balbezit. Ente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:3

26e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente haalt uit met een fantastische trap. Pruś is nu in balbezit. Pruś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ente speelt de bal door. Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel geeft een hoge lob. Ente rent richting de bal. Ente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:4

35e minuut.
Castillo met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omolade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:5

41e minuut.
Pruś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ente de bal. Ente passt de bal met de wreef. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool united fc 73%, Questo e Boca 27%.
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:5

47e minuut.
Günsel met een sublieme pass. Virtejaru probeert de bal aan de voet te houden. Yambay rent richting de bal. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gayoso met een harde bal richting middenveld. Günsel kopt de bal weg. Filippini rent richting de bal. Ente verovert de bal door een tackle van achteren. Ente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mena probeert de bal aan de voet te houden. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal met een sublieme pass. Bonafau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonafau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gershon verovert de bal door een tackle van achteren. Gershon probeert naar een medespeler te passen. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś verovert de bal door een tackle van achteren. Pruś geeft een hoge lob. Paal! Ente rent richting de bal. Ente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ente is nu in balbezit. Ente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Buitenspel voor Fatecha. Goede buitenspelval van de verdediging. Gershon neemt vlug de vrije trap. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:6

61e minuut.
Günsel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bonafau de bal onder controle te krijgen. Bonafau passt de bal met de wreef. Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ente is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:7

66e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Mena rent richting de bal. Ente begaat een overtreding. Mena moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mena kan niet meer verder spelen. Gauto komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Yambay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru schiet op doel. Ente is nu in balbezit. Ente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:8

69e minuut.
Pruś speelt de bal door. Gershon geeft de bal voor. Ente rent richting de bal. Ente schiet op doel. Gayoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gayoso trapt de bal weg van het doel. Günsel kopt de bal weg. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gayoso met een harde bal richting middenveld. Inworp. Günsel met een snelle inworp. Pruś geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:9

71e minuut.
Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarubbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ente rent richting de bal. Ente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gershon passt de bal zonder na te denken. Pruś probeert de bal aan de voet te houden. Ente rent richting de bal. Ente schiet op doel. Gayoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:10

84e minuut.
Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Bonafau is nu in balbezit. Bonafau probeert naar een medespeler te passen. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente schiet op doel. Gayoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru schiet op doel. Gayoso bokst de bal weg.

89e minuut.
Pruś probeert naar een medespeler te passen. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ente legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool united fc 85%, Questo e Boca 15%.
Liverpool united fc - Questo e Boca 0:11