Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo Luque fecha libre
Normal Tactiek 7
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Solmark met een sublieme pass. Grillón is nu in balbezit. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
McAnuff geeft een lange en hoge pass. Galabov kopt de bal weg. Daar is Gadea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillón is nu in balbezit. Grillón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - fecha libre 0:1

21e minuut.
Skonieczny onderschept slim de pass. Skonieczny speelt de bal door. Gancarczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Solmark de bal. Solmark geeft een hoge lob. Florenciañez bokst de bal weg. Grillón is nu in balbezit. Grillón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - fecha libre 0:2

24e minuut.
Grillón is nu in balbezit. Grillón onderschept slim de pass. Bajron is nu in balbezit. Bajron haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Saucedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 73%, fecha libre 27%.
flamengo Luque - fecha libre 0:2

46e minuut.
Skonieczny speelt de bal door. Galabov is nu in balbezit. Galabov speelt de bal door. Bajron rent richting de bal. Bajron draait met de bal, schiet en ... Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Skonieczny kopt de bal weg. Bajron rent richting de bal. Ayala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ayala naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bajron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Achucarro komt het veld opgelopen. Casas komt het veld opgelopen. Drajer komt het veld opgelopen. Galabov met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achucarro met de inworp. Klungelig pakt Bajron de bal. Bajron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - fecha libre 0:3

62e minuut.
Montórfano trapt de bal weg. Galabov kopt de bal weg. Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer onderschept slim de pass. Drajer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Frydecki geeft de bal voor. Drajer is nu in balbezit. Drajer haalt uit met een fantastische trap. Bajron heeft problemen om de bal te vangen. Bajron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - fecha libre 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 66%, fecha libre 34%.
flamengo Luque - fecha libre 0:4