Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alcones fc Fecha Libre FC
Normal Tactiek f(kx)
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 31.1
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen geeft de bal voor. Ferry is nu in balbezit. Ferry draait met de bal, schiet en ... Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:1

3e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saccarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoni is nu in balbezit. Jyrkiäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:2

13e minuut.
Ferry onderschept slim de pass. Bertoni probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:3

14e minuut.
Saccarello met een sublieme pass. Adorno is nu in balbezit. Adorno met een sublieme pass. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ferry geeft een lange en hoge pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grzywna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
López Moreira geeft de bal voor. Inworp. Riquelme met de inworp. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Ferry rent richting de bal. Ferry draait met de bal, schiet en ... Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:4

38e minuut.
González kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riquelme met de inworp. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft de bal voor. Villalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferry is nu in balbezit. Ferry schiet op doel. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alcones fc 74%, Fecha Libre FC 26%.
alcones fc - Fecha Libre FC 0:5

47e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. López Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. López Moreira speelt de bal door. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreiro komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ferry is nu in balbezit. Ferry geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:6

64e minuut.
Riquelme met de inworp. Ocampo speelt de bal door. Bertoni heeft problemen om de bal te vangen. Ferry is nu in balbezit. Ferry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:7

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chinchilla komt het veld opgelopen. Donegan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Saccarello is nu in balbezit. Donegan onderschept slim de pass. Donegan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferry de bal. Ferry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Saccarello is nu in balbezit. Chinchilla rent richting de bal. Chinchilla geeft een lange en hoge pass. Ferry rent richting de bal. Ferry haalt uit met een fantastische trap. Villalba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferry rent richting de bal. Ferry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:8

75e minuut.
Bertoni rent richting de bal. Ferry onderschept slim de pass. Ferry geeft de bal voor. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Chinchilla geeft de bal voor. Daar is Jyrkiäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry is nu in balbezit. Ferry haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:9

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Chinchilla de bal onder controle te krijgen. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Ferry is nu in balbezit. Ferry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chinchilla met de inworp. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Riquelme geeft een hoge lob. Ferry kopt de bal weg. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Riquelme kopt de bal weg. Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoni passt de bal zonder na te denken. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan geeft de bal voor. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... Villalba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alcones fc - Fecha Libre FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alcones fc 65%, Fecha Libre FC 35%.
alcones fc - Fecha Libre FC 0:10