Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia S.L Estudiantes.
Normal Tactiek 3ATT
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 31.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hakim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baumeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumeister speelt de bal door. Bruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Estudiantes. 0:1

6e minuut.
Armele geeft een hoge lob. Inworp. Hakim met een snelle inworp. Vierci is nu in balbezit. Hakim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Armele onderschept slim de pass. Armele geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakim met een snelle inworp. Baumeister geeft de bal voor. Mendonca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruni is nu in balbezit. Bruni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Estudiantes. 0:2

11e minuut.
Biacchi met een sublieme pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim passt de bal in één keer door. Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap. Mendonca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Angolano passt de bal met de wreef. Hakim is nu in balbezit. Hakim passt de bal in één keer door. Bruni rent richting de bal. Bruni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán geeft een lange en hoge pass. Armele rent richting de bal. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Paiva passt de bal zonder na te denken. Hakim is nu in balbezit. Met opzet legt Rieder zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rieder moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rieder schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia S.L 88%, Estudiantes. 12%.
Club Olimpia S.L - Estudiantes. 0:2

57e minuut.
Vierci speelt de bal door. Inworp. Olislagers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Biacchi controleert de bal met de borst. Morán begaat een overtreding. Biacchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angolano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baumeister kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Biacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biacchi speelt de bal door. Klungelig pakt Villar de bal. Pawlaczek is nu in balbezit. Pawlaczek draait met de bal, schiet en ... Mendonca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Estudiantes. 0:3

84e minuut.
Inworp. Biacchi met een snelle inworp. Angolano is nu in balbezit. Angolano geeft een lange en hoge pass. Pawlaczek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Angolano speelt de bal door. Pawlaczek rent richting de bal. Villar begaat een overtreding. Villar krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pawlaczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hakim met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Baumeister de bal. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek draait met de bal, schiet en ... Mendonca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Estudiantes. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia S.L 73%, Estudiantes. 27%.
Club Olimpia S.L - Estudiantes. 0:4