Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monos Black Perl FC
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Mereles is nu in balbezit. Amarilla verovert de bal door een tackle van achteren. Amarilla passt de bal met de wreef. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mereles is nu in balbezit. Wyrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski geeft de bal voor. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:1

7e minuut.
Amarilla probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo speelt de bal door. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:2

20e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Amarilla de bal. Amarilla passt de bal in één keer door. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Bayburt met een snelle inworp. Wyrzykowski geeft de bal voor. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:3

23e minuut.
Bayburt rent richting de bal. Wyrzykowski is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:4

25e minuut.
Amarilla met een sublieme pass. Alderete is nu in balbezit. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wyrzykowski kopt de bal weg. Amarilla rent richting de bal. Rios is nu in balbezit. Amarilla onderschept slim de pass. Amarilla draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:5

32e minuut.
Amarilla geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bayburt de bal onder controle te krijgen. Solís werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:6

36e minuut.
Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:7

37e minuut.
Ortuzar speelt de bal door. heeft problemen om de bal te vangen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bayburt is nu in balbezit. Rios rent richting de bal. Rios geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bayburt de bal onder controle te krijgen. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monos 85%, Black Perl FC 15%.
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:7

48e minuut.
Inworp. García Vázquez met de inworp. Degli Esposti Fragola heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Nuei komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Degli Esposti Fragola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mersan met een snelle inworp. Ortuzar is nu in balbezit. Ortuzar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo speelt de bal door. Khayri rent richting de bal. Khayri schiet op doel. Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:8

58e minuut.
Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo Valdez onderschept slim de pass. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt rent richting de bal. Bayburt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solís probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:9

63e minuut.
Wyrzykowski speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Bayburt rent richting de bal. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:10

69e minuut.
Khayri rent richting de bal. Bayburt rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Haedo Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ortuzar is nu in balbezit. Matys onderschept slim de pass. Wyrzykowski speelt de bal door. Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:11

85e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bayburt rent richting de bal. Bayburt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monos 78%, Black Perl FC 22%.
Deportivo Monos - Black Perl FC 0:12