Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético stroner El-PI FC
433 Tactiek Recatate
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Mendonca geeft de bal voor. Borejko met een sublieme pass. Dumitru rent richting de bal. Klungelig pakt Dumitru de bal. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Dumitru rent richting de bal. Pomatta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomatta krijgt een gele kaart. Dumitru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumich met een snel genomen vrije trap. Borejko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:1

17e minuut.
Sumich is nu in balbezit. Mendonca is nu in balbezit. Sumich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sumich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Borejko passt de bal in één keer door. Daar is Plahitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plahitka speelt de bal door. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Méndez trapt de bal weg. Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Méndez met een sublieme pass. Plahitka kopt de bal weg. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Méndez trapt de bal weg. Borejko kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Méndez met een harde bal richting middenveld. Casina kopt de bal weg. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Méndez trapt de bal weg. Plahitka speelt de bal door. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. Chaparro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:2

26e minuut.
Vera met een sublieme pass. Borejko probeert naar een medespeler te passen. Pomatta rent richting de bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Plahitka verovert de bal door een tackle van achteren. Plahitka met een sublieme pass. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:3

29e minuut.
Gencel probeert naar een medespeler te passen. Japa is nu in balbezit. Japa probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Méndez trapt de bal weg van het doel. Casina kopt de bal weg. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:4

37e minuut.
Méndez trapt de bal weg. Rioboo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Plahitka de bal onder controle te krijgen. Cataldo rent richting de bal. Cataldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Casina is nu in balbezit. Casina speelt de bal door. Dumitru rent richting de bal. Klungelig pakt Dumitru de bal. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético stroner 78%, El-PI FC 22%.
Atlético stroner - El-PI FC 0:5

46e minuut.
Dumitru passt de bal met de wreef. Casina is nu in balbezit. Casina met een sublieme pass. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Méndez bokst de bal weg. Borejko rent richting de bal. Borejko draait met de bal, schiet en ... Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:6

49e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Borejko passt de bal zonder na te denken. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:7

50e minuut.
Plahitka met de inworp. Borejko rent richting de bal. Borejko geeft de bal voor. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:8

53e minuut.
Borejko passt de bal met de wreef. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:9

56e minuut.
Rothenbuhler geeft een hoge lob. Borejko kopt de bal weg. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:10

59e minuut.
Rios probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plahitka neemt de hoekschop. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Borejko rent richting de bal. Dumitru is nu in balbezit. Borejko is nu in balbezit. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ortellado rent richting de bal. Plahitka verovert de bal door een tackle van achteren. Plahitka met een sublieme pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:11

66e minuut.
Casina onderschept slim de pass. Casina geeft een hoge lob. Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beno komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Borejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plahitka rent richting de bal. Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa passt de bal met de wreef. Beno probeert naar een medespeler te passen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Borejko speelt de bal door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:12

83e minuut.
Plahitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahitka speelt de bal door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:13

87e minuut.
Plahitka met een sublieme pass. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko rent richting de bal. Borejko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rios de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Plahitka is nu in balbezit. Plahitka speelt de bal door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - El-PI FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético stroner 76%, El-PI FC 24%.
Atlético stroner - El-PI FC 0:14