Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranaense FC Leandro N Alem
442 Tactiek La 4132
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Centurión geeft de bal voor. Zanotti speelt de bal door. Grenda kopt de bal weg. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stropnický rent richting de bal. Stropnický probeert naar een medespeler te passen. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap. Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Pálinger kopt de bal weg. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický geeft een hoge lob. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pálinger probeert naar een medespeler te passen. Grenda speelt de bal door. Stropnický rent richting de bal. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bütner met de inworp. Grenda is nu in balbezit. Grenda geeft de bal voor. Daar is Merritt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merritt is nu in balbezit. Merritt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:2

12e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. Inworp. Pálinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grenda rent richting de bal. Grenda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saccarello geeft de bal voor. Klungelig pakt Fatecha de bal. Grenda is nu in balbezit. Miño onderschept slim de pass. Miño geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Pálinger met een sublieme pass. Grenda speelt de bal door. Merritt rent richting de bal. Merritt draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Miño passt de bal in één keer door. Inworp. Pálinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grenda is nu in balbezit. Grenda passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grenda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merritt de bal. Centurión is nu in balbezit. Merritt onderschept slim de pass. Merritt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pálinger met een sublieme pass. Grenda heeft problemen om de bal te vangen. Grenda met een sublieme pass. Stropnický rent richting de bal. Stropnický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:3

28e minuut.
Bütner passt de bal in één keer door. Stropnický is nu in balbezit. Grenda met een sublieme pass. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:4

29e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Stropnický verovert de bal door een tackle van achteren. Centurión is nu in balbezit. Stropnický verovert de bal door een tackle van achteren. Grenda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Merritt de bal. Merritt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:5

33e minuut.
Doeltrap. Cabrera trapt de bal weg van het doel. Bütner kopt de bal weg. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:6

36e minuut.
Pálinger geeft een lange en hoge pass. Bütner rent richting de bal. Bütner passt de bal zonder na te denken. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Miño heeft problemen om de bal te vangen. Miño met een sublieme pass. Pálinger speelt de bal door. Daar is Stropnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stropnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:7

39e minuut.
Daar is Fatecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stropnický onderschept slim de pass. Stropnický met een sublieme pass. Merritt is nu in balbezit. Merritt draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ovando passt de bal in één keer door. Aquino is nu in balbezit. Pálinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pálinger geeft de bal voor. Merritt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranaense FC 73%, Leandro N Alem 27%.
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:7

51e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šalekas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálinger is nu in balbezit. Pálinger geeft de bal voor. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merritt is nu in balbezit. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:8

51e minuut.
Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Zucolillo heeft problemen om de bal te vangen. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt schiet op doel. Cabrera bokst de bal weg.

53e minuut.
Bütner passt de bal zonder na te denken. Merritt is nu in balbezit. Merritt geeft de bal voor. Stropnický rent richting de bal. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bütner kopt de bal weg. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt rent richting de bal. Merritt draait met de bal, schiet en ... Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:9

58e minuut.
Zucolillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miño de bal. Merritt verovert de bal door een tackle van achteren. Merritt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Holewiński passt de bal in één keer door. Pálinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinger geeft de bal voor. Merritt rent richting de bal. Merritt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:10

61e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Holewiński onderschept slim de pass. Holewiński geeft een lange en hoge pass. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt schiet op doel. Cabrera bokst de bal weg.

64e minuut.
Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt geeft een lange en hoge pass. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stropnický rent richting de bal. Stropnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:11

65e minuut.
Barreto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Centurión verovert de bal door een tackle van achteren. Centurión geeft een lange en hoge pass. Šalekas kopt de bal weg. Grenda geeft de bal voor. Barreto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:12

83e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Grenda met een sublieme pass. Bütner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bütner probeert naar een medespeler te passen. Barreto is nu in balbezit. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Šalekas kopt de bal weg. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Stropnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálinger rent richting de bal. Pálinger met een sublieme pass. Stropnický rent richting de bal. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:13

88e minuut.
Pálinger passt de bal zonder na te denken. Grenda geeft de bal voor. Centurión heeft problemen om de bal te vangen. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranaense FC 87%, Leandro N Alem 13%.
Paranaense FC - Leandro N Alem 0:14