Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Guaraní
  • Stadion: FCAAC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2526
FCAAC Tacua
Normal Tactiek Ta1
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Díaz De Vivar kopt de bal weg. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar begaat een overtreding. Mandotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vittori neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Silvero heeft problemen om de bal te vangen. Díaz De Vivar kopt de bal weg. Klungelig pakt Escobar de bal. Mandotti rent richting de bal. Mandotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:1

7e minuut.
Mistr is nu in balbezit. Mistr geeft een hoge lob. Vittori kopt de bal weg. Mandotti is nu in balbezit. Mandotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Xapecó met een snelle inworp. Vittori rent richting de bal. Vittori met een sublieme pass. Panaite geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mandotti rent richting de bal. Mandotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:2

14e minuut.
Vittori onderschept slim de pass. Xapecó is nu in balbezit. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Lázaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:3

16e minuut.
Xapecó speelt de bal door. Mandotti rent richting de bal. Mandotti met een sublieme pass. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Díaz De Vivar verovert de bal door een tackle van achteren. Silvero rent richting de bal. Díaz De Vivar verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz De Vivar geeft een lange en hoge pass. Mandotti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Inworp. Xapecó met de inworp. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori draait met de bal, schiet en ... Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:4

41e minuut.
Klemencz probeert naar een medespeler te passen. Mandotti rent richting de bal. Mandotti passt de bal zonder na te denken. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Díaz De Vivar rent richting de bal. Díaz De Vivar draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Díaz De Vivar is nu in balbezit. Díaz De Vivar geeft een lange en hoge pass. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó draait met de bal, schiet en ... Mandotti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Silvero trapt de bal weg. Klemencz kopt de bal weg. Mandotti probeert de bal aan de voet te houden. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAAC 78%, Tacua 22%.
FCAAC - Tacua 0:5

46e minuut.
Tănase geeft een hoge lob. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandotti rent richting de bal. Mandotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:6

48e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite met een sublieme pass. Vittori is nu in balbezit. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chiriani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xapecó met de inworp. Vittori geeft de bal voor. Díaz De Vivar rent richting de bal. De bal raakt de paal. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:7

52e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite speelt de bal door. Vittori is nu in balbezit. Mandotti rent richting de bal. Mandotti draait met de bal, schiet en ... Paal! Marín heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:8

55e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal in één keer door. Mandotti rent richting de bal. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite geeft een lange en hoge pass. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Mandotti is nu in balbezit. Mandotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Mandotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:9

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaite met een snelle inworp. Marín rent richting de bal. Díaz De Vivar onderschept slim de pass. Díaz De Vivar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chiriani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó passt de bal in één keer door. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiese rent richting de bal. Klemencz onderschept slim de pass. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó speelt de bal door. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:10

80e minuut.
Lázaro trapt de bal weg. Xapecó kopt de bal weg. Díaz De Vivar rent richting de bal. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Da Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bareiro komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Marín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panaite is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klemencz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mandotti is nu in balbezit. Mandotti draait met de bal, schiet en ... Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Tacua 0:11

85e minuut.
Xapecó geeft een hoge lob. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Mandotti rent richting de bal. Mandotti schiet op doel. Kiese probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAAC 91%, Tacua 9%.
FCAAC - Tacua 0:11