Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Salamandras Franja Negra FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Maidana heeft problemen om de bal te vangen. Cataldo is nu in balbezit. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:1

4e minuut.
Melgarejo probeert de bal met de borst te controleren. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Araujo rent richting de bal. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo rent richting de bal. Cataldo rent richting de bal. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Cataldo rent richting de bal. Cataldo speelt de bal door. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ... Artaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Doria geeft een lange en hoge pass. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ... Artaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:2

24e minuut.
Salomón geeft de bal voor. Gamarra speelt de bal door. Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Doria geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maidana geeft een lange en hoge pass. Bertoni is nu in balbezit. Bertoni passt de bal in één keer door. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Doria geeft een hoge lob. Subeldía rent richting de bal. Subeldía geeft een lange en hoge pass. Salomón probeert de bal aan de voet te houden. Artaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo speelt de bal door. Cataldo rent richting de bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Salamandras 66%, Franja Negra FC 34%.
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:3

48e minuut.
Salomón is nu in balbezit. Salomón passt de bal met de wreef. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt rent richting de bal. Burt draait met de bal, schiet en ... Balmelli bokst de bal weg.

51e minuut.
Subeldía passt de bal zonder na te denken. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een hoge lob. Cataldo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:4

60e minuut.
Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Cataldo is nu in balbezit. Cataldo passt de bal in één keer door. Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Araujo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:5

63e minuut.
Franco speelt de bal door. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo passt de bal in één keer door. Daar is Burt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Takahashi rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Viveros is nu in balbezit. Araujo onderschept slim de pass. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Artaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cataldo rent richting de bal. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Salamandras 61%, Franja Negra FC 39%.
Olimpia Salamandras - Franja Negra FC 0:6