Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moto Porã Atlético Mariano
Normal Tactiek Zenaku
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 31.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Doria speelt de bal door. Mendonca met een sublieme pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Atlético Mariano 0:1

14e minuut.
Cabañas geeft de bal voor. Inworp. Avdeyinko met de inworp. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Laino bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laino trapt de bal weg. Avdeyinko kopt de bal weg. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko onderschept slim de pass. Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colmán de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Laino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sillero rent richting de bal. Sillero geeft de bal voor. Avdeyinko kopt de bal weg. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Atlético Mariano 0:2

20e minuut.
Cataldo probeert naar een medespeler te passen. Manzoni heeft problemen om de bal te vangen. Villagra onderschept slim de pass. Villagra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Avdeyinko passt de bal zonder na te denken. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra passt de bal met de wreef. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo passt de bal in één keer door. Avdeyinko speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cataldo probeert naar een medespeler te passen. Manzoni rent richting de bal. Manzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moto Porã 66%, Atlético Mariano 34%.
Moto Porã - Atlético Mariano 0:2

47e minuut.
Grau geeft een hoge lob. Inworp. Filártiga met een snelle inworp. Cataldo rent richting de bal. Cataldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero met een sublieme pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. Laino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Atlético Mariano 0:3

73e minuut.
Trociuk geeft de bal voor. Inworp. Sillero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagra rent richting de bal. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Atlético Mariano 0:4

89e minuut.
Neffa rent richting de bal. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal zonder na te denken. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moto Porã 72%, Atlético Mariano 28%.
Moto Porã - Atlético Mariano 0:4