Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavyrai Sportkemon
Normal Tactiek Base
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 29.2
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Gregorio onderschept slim de pass. Gregorio passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Hekert rent richting de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:1

12e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Figueredo rent richting de bal. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. Román maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ovando is nu in balbezit. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert met een sublieme pass. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:2

19e minuut.
Enciso passt de bal met de wreef. Báez is nu in balbezit. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez onderschept slim de pass. Báez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Báez de bal. Hekert is nu in balbezit. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Gregorio met de inworp. Carles verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gregorio met een sublieme pass. Báez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mena. Mena krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gregorio speelt de bal door. Hekert rent richting de bal. Carles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carles is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Mora geeft de bal voor. Inworp. Speratti met een snelle inworp. Figueredo rent richting de bal. Figueredo probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Blanco speelt de bal door. Hekert is nu in balbezit. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. Román probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavyrai 65%, Sportkemon 35%.
Tavyrai - Sportkemon 0:3

47e minuut.
Gregorio is nu in balbezit. Gregorio met een sublieme pass. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Hekert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciso is nu in balbezit. Enciso passt de bal met de wreef. Figueredo rent richting de bal. Figueredo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Román met een sublieme pass. Marín kopt de bal weg. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Hekert is nu in balbezit. Klungelig pakt Figueredo de bal. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rodríguez Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Puertas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hekert de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ... Ovando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Greco onderschept slim de pass. Greco speelt de bal door. Gregorio met een sublieme pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco geeft de bal voor. Figueredo geeft een hoge lob. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:4

75e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert passt de bal in één keer door. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hekert schiet op doel. Ovando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hekert geeft de bal voor. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:5

86e minuut.
Gregorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco is nu in balbezit. Hekert met een sublieme pass. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavyrai 64%, Sportkemon 36%.
Tavyrai - Sportkemon 0:6