Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brtales Orangutanes LA TORRE
Normal Tactiek ATC
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


12e minuut.
Micov geeft een lange en hoge pass. Della Bella kopt de bal weg. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi schiet op doel. Zayas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hermann onderschept slim de pass. Manzoni rent richting de bal. Manzoni probeert naar een medespeler te passen. Della Bella rent richting de bal. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:1

21e minuut.
Lanzi is nu in balbezit. Artaza is nu in balbezit. Arzamendia rent richting de bal. Jetten onderschept slim de pass. Jetten geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:2

26e minuut.
Fatecha passt de bal met de wreef. Daar is Manzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzoni passt de bal met de wreef. Della Bella rent richting de bal. Della Bella schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:3

28e minuut.
Della Bella passt de bal zonder na te denken. Lanzi is nu in balbezit. Lanzi haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zayas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:4

32e minuut.
Arzamendia probeert naar een medespeler te passen. Fatecha met een sublieme pass. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella schiet op doel. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fatecha onderschept slim de pass. Micov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micov passt de bal zonder na te denken. Guðfinnsson rent richting de bal. Guðfinnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Orangutanes 80%, LA TORRE 20%.
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:4

48e minuut.
Manzoni rent richting de bal. Manzoni geeft de bal voor. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Lanzi is nu in balbezit. Lanzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Urbieta met een sublieme pass. Manzoni geeft een lange en hoge pass. Jetten kopt de bal weg. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Manzoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Arzamendia de bal. Artaza is nu in balbezit. Lanzi onderschept slim de pass. Lanzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:5

63e minuut.
Jenei kopt de bal weg. Della Bella is nu in balbezit. Arzamendia is nu in balbezit. Della Bella onderschept slim de pass. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:6

72e minuut.
Manzoni probeert naar een medespeler te passen. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Della Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arzamendia onderschept slim de pass. Jetten rent richting de bal. Jetten passt de bal met de wreef. Manzoni is nu in balbezit. Manzoni geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:7

87e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Artaza onderschept slim de pass. Artaza met een sublieme pass. Lanzi rent richting de bal. Lanzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Orangutanes 78%, LA TORRE 22%.
Brtales Orangutanes - LA TORRE 0:7