Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia Los Galactico$
343 Tactiek 2024
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 41.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Montiel geeft een lange en hoge pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Bogado draait met de bal, schiet en ... Ortellado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:1

8e minuut.
Jelenić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogado de bal. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado onderschept slim de pass. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kostianovsky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fariña komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Daar is Galanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariña is nu in balbezit. Jelenić met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Ortellado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barchini heeft problemen om de bal te vangen. Carles is nu in balbezit. Carles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Bogado met een sublieme pass. Carles heeft problemen om de bal te vangen. Carles schiet op doel. Ortellado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Carles rent richting de bal. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel. Ortellado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:2

18e minuut.
Barchini speelt de bal door. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft de bal voor. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lovera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soto neemt de hoekschop. Carles springt en kopt de bal. Ortellado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Etcheverry rent richting de bal. Bujor begaat een overtreding. Etcheverry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galanti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rahmat probeert de bal met de borst te controleren. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto probeert naar een medespeler te passen. Carles rent richting de bal. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Ortellado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bujor geeft een lange en hoge pass. Bogado kopt de bal weg. Carles is nu in balbezit. Klungelig pakt Carles de bal. Carles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ortellado met een sublieme pass. Barchini kopt de bal weg. Jelenić probeert naar een medespeler te passen. Carles rent richting de bal. Carles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rahmat geeft de bal voor. Carles kopt de bal weg. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado rent richting de bal. Bogado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Barchini rent richting de bal. Barchini passt de bal in één keer door. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles geeft een hoge lob. Bogado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:3

42e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Etcheverry de bal onder controle te krijgen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchini is nu in balbezit. Barchini passt de bal zonder na te denken. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Bogado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ortellado trapt de bal weg van het doel. Barchini is nu in balbezit. Barchini speelt de bal door. Daar is Bogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Barchini kopt de bal weg. Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. Ortellado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lovera de bal. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 77%, Los Galactico$ 23%.
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:4

52e minuut.
Etcheverry heeft problemen om de bal te vangen. Jelenić geeft een lange en hoge pass. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:5

56e minuut.
Klungelig pakt Soto de bal. Soto passt de bal in één keer door. Bogado is nu in balbezit. Carles rent richting de bal. Carles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Barchini kopt de bal weg. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado geeft de bal voor. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:6

58e minuut.
Brugada heeft problemen om de bal te vangen. Carles rent richting de bal. Galanti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galanti krijgt een gele kaart. Carles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:7

59e minuut.
Fariña verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenić onderschept slim de pass. Jelenić speelt de bal door. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:8

61e minuut.
Lovera rent richting de bal. Lovera geeft een hoge lob. Bujor is nu in balbezit. Bujor passt de bal met de wreef. Bogado is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zalazar kopt de bal weg. Soto met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenić is nu in balbezit. Jelenić probeert naar een medespeler te passen. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:9

80e minuut.
Barchini met een sublieme pass. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barchini verovert de bal door een tackle van achteren. Barchini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lovera heeft problemen om de bal te vangen. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fariña. Fariña krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Soto is nu in balbezit. Barchini probeert naar een medespeler te passen. Bogado is nu in balbezit. Bogado schiet op doel. Ortellado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ortellado met een harde bal richting middenveld. Barchini heeft problemen om de bal te vangen. Barchini probeert naar een medespeler te passen. Bogado rent richting de bal. Bogado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 75%, Los Galactico$ 25%.
Club Olimpia - Los Galactico$ 0:10