Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caceresbrian53 Ataque e Injusticia
Normal Tactiek E.M.H.
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 56
matig Schieten uitstekend
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Chuvé geeft de bal voor. Řepa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Gamarra de bal. Zotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Travanca passt de bal in één keer door. Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé passt de bal zonder na te denken. Řepa rent richting de bal. Řepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Torbiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Bagietas de bal. Krauch rent richting de bal. Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Zotti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rojas rent richting de bal. Řepa onderschept slim de pass. Řepa speelt de bal door. Bagietas rent richting de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:1

21e minuut.
Torbiński is nu in balbezit. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé speelt de bal door. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Zotti met een harde bal richting middenveld. Torbiński kopt de bal weg. Řepa rent richting de bal. Řepa schiet op doel. Zotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:2

23e minuut.
Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé passt de bal zonder na te denken. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chuvé met een sublieme pass. Bagietas is nu in balbezit. Daar is Řepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:3

26e minuut.
Brizuela passt de bal met de wreef. Torbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chuvé passt de bal zonder na te denken. Řepa is nu in balbezit. Chuvé speelt de bal door. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:4

33e minuut.
Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca geeft een lange en hoge pass. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adorno de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zotti met een sublieme pass. Balbuena kopt de bal weg. Środa probeert naar een medespeler te passen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Zotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Środa probeert naar een medespeler te passen. Chuvé rent richting de bal. Chuvé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagietas de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:5

40e minuut.
Travanca passt de bal met de wreef. Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Isasi kopt de bal weg. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Řepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca probeert naar een medespeler te passen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caceresbrian53 82%, Ataque e Injusticia 18%.
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:5

46e minuut.
Travanca passt de bal met de wreef. Pacuszka heeft problemen om de bal te vangen. Pacuszka geeft een lange en hoge pass. Bagietas rent richting de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Zotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:6

49e minuut.
Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Torbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbiński probeert naar een medespeler te passen. Řepa is nu in balbezit. Řepa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:7

52e minuut.
Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas schiet op doel. Zotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:8

53e minuut.
Travanca rent richting de bal. Travanca probeert naar een medespeler te passen. Chuvé speelt de bal door. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Travanca met een sublieme pass. Klungelig pakt Bagietas de bal. Bagietas speelt de bal door. Daar is Řepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:9

60e minuut.
Řepa haalt uit met een fantastische trap. Isasi speelt de bal door. Klungelig pakt Krauch de bal. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:10

67e minuut.
Řepa is nu in balbezit. Chuvé speelt de bal door. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adorno de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torbiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bagietas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sagaz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Travanca zal de hoekschop nemen. Bagietas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sagaz heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel. Zotti probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Isasi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torbiński zal de hoekschop nemen. Sagaz krijgt zijn hoofd ertegen. Zotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bagietas is nu in balbezit. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Zotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:11

80e minuut.
Casalini kopt de bal weg. Torbiński rent richting de bal. Torbiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagietas de bal. Bagietas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adorno heeft problemen om de bal te vangen. Adorno geeft een lange en hoge pass. Colmán is nu in balbezit. Pacuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Travanca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Środa probeert naar een medespeler te passen. Chuvé speelt de bal door. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz schiet op doel. Bagietas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Salinas rent richting de bal. Chuvé verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvé passt de bal in één keer door. Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caceresbrian53 74%, Ataque e Injusticia 26%.
Caceresbrian53 - Ataque e Injusticia 0:12