Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humaita DIABLOS
Normal Tactiek extra 2i
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Barchini verovert de bal door een tackle van achteren. Barchini met een sublieme pass. Chiriţă speelt de bal door. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. Filártiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Saucedo passt de bal zonder na te denken. Kiese is nu in balbezit. Kiese geeft een lange en hoge pass. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:1

6e minuut.
Godoy geeft een lange en hoge pass. Wanczyk kopt de bal weg. Lodyga geeft de bal voor. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. Filártiga bokst de bal weg. Klungelig pakt Barchini de bal. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Báez de bal. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo passt de bal zonder na te denken. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Saucedo rent richting de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ... Filártiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kiese onderschept slim de pass. Kiese met een sublieme pass. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:3

14e minuut.
Alfonsino is nu in balbezit. Alfonsino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met de inworp. Saucedo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kiese passt de bal in één keer door. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga met een sublieme pass. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk schiet op doel. Filártiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Saucedo rent richting de bal. Saucedo passt de bal in één keer door. Barchini probeert de bal aan de voet te houden. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Filártiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:4

24e minuut.
Alfonsino geeft de bal voor. Alvarenga kopt de bal weg. Daar is Wanczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Barchini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:5

28e minuut.
Colmán rent richting de bal. Kiese speelt de bal door. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:6

34e minuut.
Saucedo passt de bal in één keer door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga passt de bal met de wreef. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk schiet op doel. Paal! Filártiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo draait met de bal, schiet en ... Filártiga bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Campos Cervera de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lodyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Godoy kopt de bal weg. Saucedo rent richting de bal. Saucedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wanczyk de bal. Wanczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chiriţă met een sublieme pass. Báez is nu in balbezit. Godoy onderschept slim de pass. Godoy geeft de bal voor. Wanczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Filártiga bokst de bal weg.

41e minuut.
Alfonsino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met de inworp. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lodyga rent richting de bal. Lodyga schiet op doel. Filártiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Insaurralde onderschept slim de pass. Insaurralde geeft de bal voor. Báez speelt de bal door. Kiese is nu in balbezit. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Filártiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humaita 82%, DIABLOS 18%.
Humaita - DIABLOS 0:6

48e minuut.
Alvarenga met een sublieme pass. Chiriţă speelt de bal door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga geeft de bal voor. Saucedo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lodyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Barchini de bal. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Filártiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:7

55e minuut.
Godoy kopt de bal weg. Saucedo heeft problemen om de bal te vangen. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Achucarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Insaurralde verovert de bal door een tackle van achteren. Insaurralde geeft een hoge lob. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:8

60e minuut.
Lodyga met een snelle inworp. Colmán rent richting de bal. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă geeft de bal voor. Wanczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă passt de bal in één keer door. Saucedo heeft problemen om de bal te vangen. Saucedo schiet op doel. Filártiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alfonsino kopt de bal weg. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Godoy onderschept slim de pass. Godoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wanczyk de bal. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Barchini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Alvarenga is nu in balbezit. Chiriţă speelt de bal door. Lodyga geeft een lange en hoge pass. Saucedo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godoy neemt de hoekschop. Colmán kan de bal niet met de borst controleren. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:9

77e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barchini de bal. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Chiriţă de bal. Chiriţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wanczyk de bal. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Filártiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:10

83e minuut.
Lodyga met een sublieme pass. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk met een sublieme pass. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - DIABLOS 0:11

88e minuut.
Barchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Saucedo passt de bal zonder na te denken. Campos Cervera rent richting de bal. Wanczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humaita 83%, DIABLOS 17%.
Humaita - DIABLOS 0:11