Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RCD Canal 9 Ralsy
Normal Tactiek el regreso
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios probeert naar een medespeler te passen. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:1

5e minuut.
Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomatta met een sublieme pass. Niżnik met een sublieme pass. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Volpe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Da Silva de bal onder controle te krijgen. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:2

15e minuut.
Zucolillo rent richting de bal. Henriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henriquez met een sublieme pass. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Moreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da Silva rent richting de bal. Da Silva schiet op doel. Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Niżnik met een sublieme pass. Ojopi rent richting de bal. Ojopi passt de bal zonder na te denken. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
López Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poczta krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gaona met de inworp. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios geeft de bal voor. Ojopi springt en kopt de bal. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios passt de bal met de wreef. Niżnik rent richting de bal. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Da Silva is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rios geeft een hoge lob. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Volpe probeert de bal aan de voet te houden. Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:3

38e minuut.
Samaniego is nu in balbezit. Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pomatta rent richting de bal. Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik passt de bal in één keer door. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD Canal 9 78%, Ralsy 22%.
RCD Canal 9 - Ralsy 0:3

47e minuut.
Rios is nu in balbezit. Rios met een sublieme pass. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Ojopi rent richting de bal. Ojopi passt de bal zonder na te denken. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:4

52e minuut.
Urbieta met een sublieme pass. Zucolillo heeft problemen om de bal te vangen. Da Silva rent richting de bal. Niżnik rent richting de bal. Niżnik haalt uit met een fantastische trap. Paniagua bokst de bal weg. Ojopi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Roa heeft problemen om de bal te vangen. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik passt de bal met de wreef. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. De bal raakt de paal. heeft problemen om de bal te vangen. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:5

57e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. López Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. López Moreira passt de bal in één keer door. Da Silva rent richting de bal. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:6

59e minuut.
Samaniego speelt de bal door. Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomatta passt de bal met de wreef. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. López Moreira is nu in balbezit. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik geeft de bal voor. Ojopi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios onderschept slim de pass. Rios speelt de bal door. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. López Moreira rent richting de bal. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:7

81e minuut.
Rios draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Paniagua trapt de bal weg van het doel. Gaona kopt de bal weg. Ojopi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Buitenspel voor Ramirez. Goede buitenspelval van de verdediging. Poczta neemt vlug de vrije trap. Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Ojopi rent richting de bal. Ojopi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Niżnik met een sublieme pass. Daar is López Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Ralsy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD Canal 9 87%, Ralsy 13%.
RCD Canal 9 - Ralsy 0:8