Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yorky Traidores Salamandras
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Reed rent richting de bal. Dasent is nu in balbezit. Dasent passt de bal in één keer door. Orlaineta rent richting de bal. Orlaineta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal zonder na te denken. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yorky - Traidores Salamandras 0:1

14e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlaineta krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Calderón met een harde bal richting middenveld. Roberts probeert de bal met de borst te controleren. Martínez begaat een overtreding. Martínez krijgt een gele kaart. Roberts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Roberts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dely Valdés probeert de bal met de borst te controleren. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piggot rent richting de bal. Piggot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cabrera trapt de bal weg van het doel. McFarlane bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Ríos maakt een afschuwelijke overtreding. De los Ríos krijgt een gele kaart. McFarlane moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. McFarlane kan niet meer verder spelen. Blades komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Dely Valdés is nu in balbezit. Orlaineta is nu in balbezit. Dely Valdés rent richting de bal. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yorky 47%, Traidores Salamandras 53%.
Yorky - Traidores Salamandras 0:1

51e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Daar is Orlaineta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlaineta met een sublieme pass. Piggot rent richting de bal. Piggot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lefevre rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal in één keer door. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio draait met de bal, schiet en ... Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is De los Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta passt de bal met de wreef. Piggot rent richting de bal. Piggot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yorky - Traidores Salamandras 1:1

68e minuut.
Casanova speelt de bal door. Quiñónez geeft de bal voor. Daar is Dasent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Herrera passt de bal in één keer door. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades passt de bal zonder na te denken. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yorky 40%, Traidores Salamandras 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yorky - Traidores Salamandras 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Betegón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera controleert de bal met de borst. Herrera geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Samudio rent richting de bal. Samudio schiet op doel. Rueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yorky - Traidores Salamandras 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yorky 63%, Traidores Salamandras 37%.
Yorky - Traidores Salamandras 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yorky 41%, Traidores Salamandras 59%.
Yorky - Traidores Salamandras 1:2