Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scousers United Dementes Lobos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ruíz probeert naar een medespeler te passen. De Frías rent richting de bal. De Frías passt de bal met de wreef. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chung passt de bal in één keer door. Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urbina met een harde bal richting middenveld. De Frías met een sublieme pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers United - Dementes Lobos 0:1

16e minuut.
Chung passt de bal met de wreef. Borbón is nu in balbezit. Borbón met een sublieme pass. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Borbón met een sublieme pass. Villasanta met een sublieme pass. Ruíz kopt de bal weg. De Frías is nu in balbezit. De Frías draait met de bal, schiet en ... Villasanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cañate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carter heeft problemen om de bal te vangen. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías onderschept slim de pass. De Frías probeert naar een medespeler te passen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis schiet op doel. Villasanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De Frías is nu in balbezit. Macmur rent richting de bal. Macmur geeft de bal voor. Arrocha heeft problemen om de bal te vangen. Ruíz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Guardia rent richting de bal. Guardia speelt de bal door. De Frías rent richting de bal. De Frías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers United 74%, Dementes Lobos 26%.
Scousers United - Dementes Lobos 0:1

48e minuut.
Inworp. Borbón met een snelle inworp. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. De Frías passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Caicedo rent richting de bal. De Frías rent richting de bal. Met opzet legt Caicedo zijn tegenspeler op de grond. Caicedo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles met de inworp. Cañate geeft een lange en hoge pass. Lewis kan de bal niet met de borst controleren. Lewis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers United - Dementes Lobos 0:2

58e minuut.
Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha passt de bal in één keer door. De Frías met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arosemena passt de bal in één keer door. Guardia rent richting de bal. Ruíz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ruíz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carter raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruíz probeert naar een medespeler te passen. Villarreal komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Guardia met de inworp. Klungelig pakt Borbón de bal. Arosemena met een sublieme pass. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villasanta met een sublieme pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Chung met een sublieme pass. Ruíz rent richting de bal. Carter rent richting de bal. Carter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers United 45%, Dementes Lobos 55%.
Scousers United - Dementes Lobos 0:2