Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Jinetes Increíbles Inútiles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alba. Alba krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo geeft een hoge lob. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas schiet op doel. Zapata probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rosas passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 0:1

12e minuut.
Calderón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valentine komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lloreda passt de bal met de wreef. Zapata met een sublieme pass. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 57%, Increíbles Inútiles 43%.
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 0:2

49e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo begaat een overtreding. Arroyo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Machado geeft de bal voor. Klungelig pakt Camaño de bal. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 1:2

59e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton verovert de bal door een tackle van achteren. Newton speelt de bal door. Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alba passt de bal met de wreef. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 2:2

87e minuut.
Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 56%, Increíbles Inútiles 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Alba geeft de bal voor. Olmos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naranjo begaat een overtreding. Naranjo krijgt een gele kaart.

98e minuut.
Sánchez geeft een lange en hoge pass. Machado rent richting de bal. Met opzet legt Goodman zijn tegenspeler op de grond. Machado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Machado kan niet meer verder spelen. Forbes komt het veld opgelopen.

99e minuut.
Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal in één keer door. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas onderschept slim de pass. Rosas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
De La Iglesia speelt de bal door. Lloreda probeert de bal aan de voet te houden. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Falcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 48%, Increíbles Inútiles 52%.
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 2:3

109e minuut.
De los Ríos speelt de bal door. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas is nu in balbezit. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Posada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lloreda controleert de bal met de borst. Valentine met een sublieme pass. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 71%, Increíbles Inútiles 29%.
Santos Jinetes - Increíbles Inútiles 2:3