Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Perros Sporting Kadafi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. Gibbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espino neemt de hoekschop. Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Urane onderschept slim de pass. Urane probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila onderschept slim de pass. Ávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Perros 53%, Sporting Kadafi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calmados Perros - Sporting Kadafi 0:0

48e minuut.
Espino geeft een lange en hoge pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Urane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gibbs de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espino neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - Sporting Kadafi 0:1

51e minuut.
Lorenzo met een snelle inworp. Pascual is nu in balbezit. Walcott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walcott krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Walcott rent richting de bal. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott rent richting de bal. Moodie is nu in balbezit. Moodie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Hau de bal onder controle te krijgen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal zonder na te denken. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Perros 51%, Sporting Kadafi 49%.
Calmados Perros - Sporting Kadafi 0:1