Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Soldados
Normal Tactiek 541
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Homerchea rent richting de bal. Homerchea passt de bal zonder na te denken. Gracés rent richting de bal. Gracés draait met de bal, schiet en ... Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Olmos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Naranjo met een snelle inworp. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Julio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moodie zal de hoekschop nemen. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijo geeft een hoge lob. Daar is Gracés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracés schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Orlaineta onderschept slim de pass. Armijo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Armijo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Jacobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Homerchea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chung de bal. Gracés is nu in balbezit. Gracés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Soldados - … 1:0

28e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano geeft een hoge lob. Moodie kopt de bal weg. Gracés heeft problemen om de bal te vangen. Gracés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Moodie is nu in balbezit. Melgar begaat een overtreding. Melgar krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chung geeft een hoge lob. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía speelt de bal door. Kawano rent richting de bal. Kawano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Soldados 52%, … 48%.
Santos Soldados - … 1:0

49e minuut.
Melgar met een snelle inworp. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos geeft een hoge lob. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Naranjo speelt de bal door. Olmos speelt de bal door. Kennion probeert de bal aan de voet te houden. Mejía rent richting de bal. Mejía schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pacheco met een harde bal richting middenveld. Melgar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Mejía krijgt een gele kaart. Melgar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melgar kan niet meer verder spelen. Kawano komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Ávila geeft de bal voor. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Gracés is nu in balbezit. Gracés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Soldados 47%, … 53%.
Santos Soldados - … 1:0