Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borrachos Hijos Castillo FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Palofox is nu in balbezit. Caballero is nu in balbezit. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox schiet op doel. Montilla bokst de bal weg.

5e minuut.
Batista rent richting de bal. Turner onderschept slim de pass. Turner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montero de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Rentería bokst de bal weg.

14e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal met de wreef. Arroyo kan de bal niet met de borst controleren. Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rentería probeert naar een medespeler te passen. Palofox rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rentería schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caballero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rentería haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - Castillo FC 0:1

39e minuut.
Turner speelt de bal door. Baloy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos maakt een afschuwelijke overtreding. De Hoyos krijgt een gele kaart. Baloy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baloy kan niet meer verder spelen. Arosemena komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 57%, Castillo FC 43%.
Borrachos Hijos - Castillo FC 0:1

66e minuut.
Chacón geeft de bal voor. Batista rent richting de bal. Batista passt de bal met de wreef. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista met de inworp. James is nu in balbezit. James geeft een hoge lob. Arroyo met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Caballero probeert naar een medespeler te passen. James is nu in balbezit. Cole legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! James is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palofox neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 66%, Castillo FC 34%.
Borrachos Hijos - Castillo FC 0:1