Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Avestruces Demoledores FC
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Corella geeft de bal voor. Posada is nu in balbezit. Bovell maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bovell moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bovell schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Cox is nu in balbezit. Cortázar onderschept slim de pass. Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Shepherd met een snelle inworp. Mendieta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De La Cruz geeft de bal voor. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron verovert de bal door een tackle van achteren. Herron haalt uit met een fantastische trap. De Frías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Avestruces - Demoledores FC 0:1

39e minuut.
Daar is Shepherd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño passt de bal met de wreef. Bramwell rent richting de bal. Bramwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Perryman rent richting de bal. Perryman geeft een hoge lob. Cedeño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corella rent richting de bal. Corella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Avestruces 35%, Demoledores FC 65%.
CS Avestruces - Demoledores FC 0:1

49e minuut.
Azo probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perryman. Perryman krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Herron rent richting de bal. Herron speelt de bal door. Cedeño met een sublieme pass. Bramwell rent richting de bal. Bramwell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Avestruces 52%, Demoledores FC 48%.
CS Avestruces - Demoledores FC 0:1