Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranquilos Osos CAD Coclé
Normal Tactiek 352
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabrera met een snelle inworp. Falcón rent richting de bal. Falcón geeft een hoge lob. Reed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Stewart rent richting de bal. Almillategui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Almillategui is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla met een sublieme pass. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reed probeert naar een medespeler te passen. Rathburn rent richting de bal. Rathburn heeft problemen om de bal te vangen. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 45%, CAD Coclé 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tranquilos Osos - CAD Coclé 0:0

48e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Barría geeft een hoge lob. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillips rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Naranjo passt de bal zonder na te denken. Henríquez is nu in balbezit. Henríquez geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - CAD Coclé 1:0

84e minuut.
Dasent met een sublieme pass. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias onderschept slim de pass. Goodman rent richting de bal. Goodman passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 52%, CAD Coclé 48%.
Tranquilos Osos - CAD Coclé 1:0