Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Rateros SuperCampeones.PA
Normal Tactiek 541
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 25.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Ceballos speelt de bal door. Nimbley rent richting de bal. Nimbley passt de bal met de wreef. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma is nu in balbezit. Perryman rent richting de bal. Perryman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Berrocal passt de bal in één keer door. Arroyaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyaves passt de bal in één keer door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - SuperCampeones.PA 0:1

20e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Perryman met een sublieme pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizales rent richting de bal. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - SuperCampeones.PA 0:2

31e minuut.
Berrocal verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Perryman speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Berrocal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre onderschept slim de pass. Mitre met een sublieme pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - SuperCampeones.PA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rateros 52%, SuperCampeones.PA 48%.
CD Rateros - SuperCampeones.PA 0:3

57e minuut.
Grant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter met de inworp. Berrocal rent richting de bal. Berrocal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Arroyaves heeft problemen om de bal te vangen. Arroyaves passt de bal zonder na te denken. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Benítez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - SuperCampeones.PA 0:4

73e minuut.
Arroyaves passt de bal met de wreef. Carter rent richting de bal. Mitre maakt een afschuwelijke overtreding. Mitre is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Berrocal verovert de bal door een tackle van achteren. Perryman onderschept slim de pass. Perryman passt de bal zonder na te denken. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rateros 58%, SuperCampeones.PA 42%.
CD Rateros - SuperCampeones.PA 0:4