Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Listos Estudiantes Culinarios FC
Normal Tactiek Culio
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


8e minuut.
Daley is nu in balbezit. Daley geeft een lange en hoge pass. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Skaryna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Henry speelt de bal door. Martínez is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Culinarios FC 0:1

30e minuut.
León onderschept slim de pass. Leguias is nu in balbezit. Leguias geeft de bal voor. Fernández Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Gutiérrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Blackman rent richting de bal. León geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velardo de bal. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 58%, Culinarios FC 42%.
Listos Estudiantes - Culinarios FC 0:1

62e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Leguias onderschept slim de pass. Leguias probeert naar een medespeler te passen. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Subagio probeert naar een medespeler te passen. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado rent richting de bal. Fernández Gutiérrez onderschept slim de pass. Fernández Gutiérrez schiet op doel. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henry is nu in balbezit. Henry geeft de bal voor. Paal!

68e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van León. Blackman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Blackman kan niet meer verder spelen. Millan komt het veld opgelopen. Villarreal met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Henry met een sublieme pass. Daley is nu in balbezit. Daley met een sublieme pass. Daar is Fernández Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Henry is nu in balbezit. Henry met een sublieme pass. Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Martínez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 58%, Culinarios FC 42%.
Listos Estudiantes - Culinarios FC 0:1